İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@Mehmetemir allah hayırlı uğurlu etsin mesleğinizi hocam
-
100 kişinin tamamı alındı mı bilgisi olan?
-
Allah hepinizden sonsuz kez razı olsun değerli kardeşlerim. İnşAllah seneye bu zamanlarda diğer tüm kardeşlerimizinde kazandığını görecek ve şuan nasıl hep beraber seviniyorsak o zaman da yine hep beraber sevinip herkes kazanıp herkes mutlu olacak inşAllah..
Ben her daim sizlerin bir kardeşi olarak yanınızda olmaya devam edecem inşAllah..
Dualar tüm kardeşlerimiz için...
@mulkihakim umarım dediğiniz şeyi yapıyor olmam yanlış anlaşılma olmaz. Hocam şu şekilde bir sayfa sadece ad soyad, TC no ve başarılı yazıyor.
https:// drive. google. com/ file/d/1apKn66qH_FsndJXwUTjoSB4r-mAbFrrL/view?usp=drivesdk
Duam o dur ki bu mesaj da burada hatıra kalsın. Yukarıdaki linkteki yazı seneye bu zamanlarda buradaki tüm kardeşlerimin mulakat sonucu olarak çıksın aminnnnnn. Allah'ım hepinize en güzel makamları iki dünyada da nasıp etsin İnşAllah...
Selametle..
-
@paretowilfredo %49 'un %100 olması dileğiyle üstad
-
İlk girişimdi, sonuç maalesef olumsuz.
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kaybeden arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum.
Her şeyde vardır bir hayır. -
Şuna çok inanıyorum bu dünyadan güzel insanlar da geçiyor yüreği güzel,her daim destegini esirgemeyen.. @Mehmetemir hocam da bu insanlardan biriydi emeğinin değer bulması beni çok mutlu etti Allah hepimizin emeğine karşılık verir inşallah bir gün..Bu vesileyle kazanan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Allah layıkıyla görev ifa etmeyi nasip etsin Inşallah yolunuz,yüzünüz açık olsun dostlar..Elenen arkadaşlarım bu bir yarış bir şekilde birilerini eleyecekler kendinize hata kondurmayın sakın yine insallah güzel bir başlık olacağız önümüzdeki sınav icin mücadele edeceğiz Allah yardımcımız olsun simdiden
-
@Mehmetemir hocam kaç kez girdiniz acaba sınava
-
@olursaolur estağfurullah hocam biz hiçbir şey yapmadık..
Biz hiçiz, hiçlik makamına ulaşmaya çalışıyoruz, dua edin ulaşalım..
Buradaki tüm değerli kardeşlerime Allah en güzel mevkiler nasip etsin İnşAllah..Artık 2019 idari hakimlik başlığında hep beraber devam edeceğiz inşAllah..
Orada da tüm kardeşlerimizle yine İnşAllah olsun diye cok dua ettiğimiz yeni sınav için paylaşımlar yapacaz, birbirimizin derdine hep beraber derman olacaz inşAllah..
Daha sonra da 2020 Ağustos aylarında İnşAllah bu zamanlarda yine bir mülakat sonucu zamanı kazanlar için hep beraber sevinip musmutlu olacaz inşAllah..
Her daim devam edeceğiz inşAllah değerli kardeşlerim..
-
@Zeynep-Aksakal ilk hocam ama benimki adli yargı hocam forumda genelde hep idari yargıdan kazanan kardeşlerimiz var. Onlar cok daha büyük başarı yaptı. Çok az bir alımda kazandılar. Tebrik ederim..
-
@Mehmetemir insallah hocam Rabbim bu sevinci emek veren herkese bir gün nasip etcek hayırlısıyla inanıyoruz mücadeleye devam
-
@Mehmetemir Hocam tebrik ederim. İnşallah bu sene sınav olursa yine yardımlarınız bekliyoruz.
-
@Mehmetemir tekrar hayırlı olsun hocam
-
@Mehmetemir kendim kazanmış gibi çok sevindim. Hayırlı olsun. Bu arada idari mi adli mi oldu?
-
@paretowilfredo bu anlattığınız olay aklıma dün yayınlanan behzat ç de geçen hakimlikle ilgili bir sahneyi aklıma getirdi. Spoil vermek istemiyorum. İzlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız
-
İdaride 100 kişi doldu mu dostlar?
-
@Mehmetemir tebrik ederim hocam Allah utandirmasin Allah yolunuzu acik etsin, cok sevindim sizin adiniza, idari yargi basligindaki cabalariniz icin Allah razi olsun sizden tekrar
-
Bugün benim doğum günümdü korktuğum başıma geldi O kadar hafta açıklamadılar geldiler bugünde açıkladılar ne diyelim:D
-
@sim Allah razı olsun hocam. Adli oldu.
-
Maalesef başarısız. Diyecek kelime yok insanın boğazı düğümleniyor.
-
@NoPainNoGain Doğum gününüz kutlu olsun hocam, bosverin... hayat devam ediyor