İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@Mehmetemir kardeşim sen bugünü bize bayram ettirdin. Ne yanlış anlaşılması. şuan bir forum sayende mutluluk içerisinde. Allah daire başkanlıklarını göstermeyide nasip etsim ziraa sıradaki hedef bunlar olsun
-
@Mehmetemir hocam tebrik ederim, burda bu kadar insanın duasını almak ve Gönüller’e girebilmek sizin için zaten en güzel kazanç. Kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum , kazanamayan arkadaşlarımın neler hissettiğini cok iyi anlıyorum ve Allah kalplerine ferahlık versin diye dua ediyorum. Hamdolsun benimde olumlu oldu. Dilerim kazanan tüm arkadaşlarım vatana millete hizmeti boynunun borcu bilip öyle görevlerini ifa ederler Allah herkese hayırlı ve güzel kapılar açsın inşallah 🤲
-
@Mehmetemir hayırlı olsun referans var mıydı hocam bize tavsiyeleriniz nelerdir bizde ona göre adınlarımızı atalım
-
@sbf1983 sağolun hocam:)
-
@Mehmetemir tebrik ederim kardeşim yolun açık olsun .Kaybeden dostlara da geçmiş olsun daha hayırlısı vardır inş mücadeleye devam.
-
Çok şükür benim de oldu. Allah kimsenin emeğini zayi eylemesin. Gerek elenen gerekse yazılıya çalışan kardeşlerime rabbim dirayet versin, her şey gönlünüze göre olsun.
-
2016 i. hakimlik
2017 kaymakamlık
2018 kaymakamlık
2018 ysk seçim m.
2018 i. hakimlik -
@FC-Real-GDP tebrikler kazanan bütün arkadaşlara hayırlar getirsin yeni görevi.... Bizde nasip olur belki bir gün
-
Bu süreçte sabırla bekleyen destek veren herkesten Allah razı olsun. Bu sevinci yaşadık inşallah kazanamayan arkadaşlarada daha yüksek yerler nasip olur...
-
Hamdolsun benim de olumlu. Rabbim emek veren tüm kardeşlerime karşılığını şimdi olmadıysa da bir dahaki sınava versin. Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın.
-
Hedefim hep İdari Yargı Hakimliğiydi. 8 sene sonra nasip oldu. “Çalışıyorken olur mu?, evlenince olur mu? Çocuk varken olur mu?” Olur kardeşlerim olur. Çok şükür oldu.
-
@mr-aday aynen öyle üstad.
-
Arkadaşlar idariyi kazanlar için bir watsap grubu kuruldu. Link buradan paylaşılmıyor. Katılmak isteyen mesaj atarsa link paylaşabilirim.
-
Gerçekten kazananların olduğundan emin miyiz hocam.
-
@Kenan gerçekten biyerlerde mutlaka kazananlar vardır diye düşünüyorum
-
İdari hakimliğe atanan adayların kaçı iibf kaçı hukuk nasıl öğrenebiliriz? Bir de 100 kişinin tamamı alındı mı?
-
@RootofAllEvil cimere soralım hocam..Ben yazılıyı geçen 300 kişinin dağılımını sormuştum ama aldığım cevap karşısında diyecek bir şey bulamamıştım:) heralde 100 kişiyi saymaları çok zor olmaz
-
Kazanan arkadaslara hayirli ugurlu olsun. Lutfen tavsiyelerinizi calisma yonteminizi ve kaynaklarınızı bizimle paylasin
-
@av-alper hocam Allah seneye bu zamanlarda size ve diğer tüm kardeşlerime de nasip etsin İnşAllah...
Sınavla ilgili tüm not, güncel Bilgi, hap bilgi, sık sorulan sorular, bu forumda yazan önemli bilgiler vb. tüm hususları bu sitede topladım;
http:// www.hakimvesavciliksinavi. wordpress. com/
Allah zihin açıklığı versin inşAllah...
-
@Mehmetemir hocam başta siz olmak üzere bu forumda takip ettiğim @FC-Real-GDP @mr-aday aday üstadların da kazanmış olmasına çok sevindim:) Allah muvaffak etsin görevleriniz de son sınavda yazılı kısmını 1-2 soruyla kaçırınca çok üzülmüştüm, kendime öfkelenmiştim