İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@vamos Şubat ortaları gibi belge teslimi olur o zaman
-
e devlet üzerinden mülakat başvurusu ne zaman yapılır
-
@nopainnogain KHK ile 12 ay oldu diye biliyorum.
-
WhatsApp grubu kuruldu mu?
-
@scrikss öyle mi olmuş onu bilmiyorum hocam. Ben yönetmeliği okudum
-
@nopainnogain khk ile 2021 e kadar bu sürelerin hepsi yarısı kadar uygulanıyor. Toplam süreç 12 ayda tamamlanıyor. Tabi sınavdı atanmaydı derken 1.5 seneye yaklaşıyor süreç
-
@ezo kuruldu
-
@ehss nerde paylaştınız haberimiz olmadı biz de gelirdik
-
@ezo Facebook grubunda paylaştılar bende öyle katılmıştım
-
Yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
-
Buyrun geliniz
-
@ehss WhatsApp grubu derken arkadaşlar?
-
@kenan idari yakınlık mülakat grubu
-
@ehss katılmak isteyenler özelden yazabilirler. (Bunu yazmamın sakıncası yoktur umarım)
-
Arkadaslar mulakat evraklari basvuru ilani ne zaman gelir acaba
-
Arkadaşlar hem burayı kazanıp hem sayıştayı kazanan var mı acaba. Burayı sayıştaya tercih edermi?
-
@ahmet-tahsin, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Arkadaşlar hem burayı kazanıp hem sayıştayı kazanan var mı acaba. Burayı sayıştaya tercih edermi?
Ben varim ama kararsizim insallah ikisi de olursa karar vermeyi düşünüyorum
-
@sikilaccisamatha inşallah hocam. Bende sayıştaya gireceğim de acaba kaymakamlık ve idari hakimlikte çok kişi var mı diye merak ediyorum. Malum sayıştayın ikamesi bu iki kurum ancak.
-
@ahmet-tahsin, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@sikilaccisamatha inşallah hocam. Bende sayıştaya gireceğim de acaba kaymakamlık ve idari hakimlikte çok kişi var mı diye merak ediyorum. Malum sayıştayın ikamesi bu iki kurum ancak.
Bence kaymakamlik sayistayin ikamesi olamaz.gecen sene sayistaya 3 kaymakam alindi.demekki kaymakam olanlsr sayistayi tercih ediyor
-
@sikilaccisamatha anladım hocam demek ki çok fire olmayacak. Ben diğer kurumlara ağırlık vereyim