2019 Hakim Yardımcılığı
-
100kaymakamlık+ 2000 hakimlik alımı için izin istendiğini bir hafta önce çok sağlam yerden duymuştum arkadaşlar. Bazı kişilerde kesin konusmus forumda sevindim. Ve merkez alımlarda sayıyı fazla azaltmıyorlarmış diye de eklenmişti.. İnş istek onaylanır ve 2000 kişiden idari yargıcılara kontenjan bu sene daha fazla olur.. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
-
"Ne derlerse desinler, biz kalbimizin ve kafamızın doğru bulduğu şeyleri etrafın ne dediğine bakmadan yapmalıyız."
HAYIRLI CUMALAR
-
@1baksan
Hakimlik yardımcılığı adı altinda alımlar gerçekleşecek. süreç 3 yıl olacak.
İdari hakimlik için sayının 150-200 olacağını ümit ediyorum. -
@suigeneris umarım en kısa zamanda bir açıklama yapar bakan belirsizlikler çok yoruyor hepimizi. Sınavdan sonraki süreç yıprattı 200 lük bir alım motivasyonumuzu artırır. Bir sonraki sınavda sapma hesaplamıcaz bu sınav bize bunu öğretti umarım sınırdamıyım gerginliği yaşamadan kazanırız ve bu yüzden ders çalışmaya başlamalıyız. Yeteri kadar ara verdik zaten
-
@ecem Hakimlik yardımcılığını hemen devreye sokmaları gerekir. Önemli olan bu. Sayı zaten 2.000 olarak talep edildi. Yardımcılık aktifleşirse eğer Hemen İDARİ-ADLİ bir Alım yapmak zorunlu hale gelecektir Haziran Ayında. Çünkü Yardımcılıkta süreç 3 yıl olacak.
-
@ecem Bu Arada Aralık bitsin Öyle Başlarım heralde
-
@suigeneris aralıkta takılı kaldım mı diyorsunuz yoksa saat geç oldu biraz uykunuz geldi de ayları mı karıştırdınız acaba Ocak’ın bitmesine ne kaldı ki bekleyebilirsiniz tabi ama arayı fazlada uzatmamak gerek
-
Arkadaşlar,meclise dilekçe yazdım sınav tarihleri hakkında.Toplu imzaya açtım,girin üye olun sizde imzalayin...
-
@suigeneris hocam uzaktan eğitimlerin hiçbiri daha açmamış kurs öngörü olarak yıl sonu sınav deniliyor sizin ki tahmin sanirim
-
Bu Kutluay kimdir tam olarak bilen var mı dostlar kurs hocası mı Devlet Personel Başkanı gibi bilgi veriyor
-
@enverpasa29 kutlay , umut taciri hocam
-
@suigeneris kazananların 3 yıl sonra tekrar mülakata kalacağını duymuştum bir kere ama ne kadar doğru bilemem tabii de hocam süreç zorlaşacak demek ki bayağı..inş öngördüğünüz sayıda idariye de kontenjan açılır
-
Bi sonraki ilan hakim yardımcılığına yönelik mi olur kesin olarak?
-
@1baksan bu zaten tüm yardımcı A kadrolarda var. Örneğin guy vmy mhuy göç hepsinde uzmanlık sınavından sonra tekrar mülakat var. Ve bunların içinde en zorlu olup ekleyenler maliye
-
@tyr61 guydaki mülakat formalite, mhuyun mülakatı kaldırıldı vmy mülakatı baya ciddi yapılıyor hatta mülakatta bırakılan bile olabiliyor tahminimce hakimlikte öyle olur
-
@ecem bizzat yakın Arkadaşım guy mülakatından elendi ve bu sene 63 kişiyi mülakatta bıraktılar. Son haklarına girecekler. Formalite olayı eskide kaldı.
-
@hakim89 Şubat Ortası Hakimlik ve Kaymakamlık Kursları Başlıyor . Kurslar güven verici olmuyor. Tahminleri çoğu yanlış çıkıyor.
-
@tyr61 ilk defa sizden duyuyorum demek ki ben eski dönemde kalmışım zamanın geçti gerçeği yine yüzüme vuruldu Mhuy da kalktı ama o kesin ben girmedim çünkü yeterlilikten sonra
-
@yourdreams Hakimlik yardımcılığı 2019 da geleceğini hepimiz biliyoruz artık. Hakimlik yardımcımlığı Haziran'dan önce Aktifleşirse evet dediğin gibi olacak. Yoksa Aralık ayına Kalacak .
Fakat ben şunu duydum Hakimlik yardımcılığı ile yüklü bir alım olacak...... -
@suigeneris yüklü alım derken sadece adli için Olmaz umarım idariyide kapsar