2019 Hakim Yardımcılığı
-
size söylüyorum kitap mitap almayın yayınevlerinden artık tek kaynağımız mevzuat.gov.tr olsun. eğer bu yıl sınav açılırsa oradan kanunları indirip fotokopiciden çıktısını alacağım hadi ona da bulaşsınlar sıkıyorsa
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2019 Hakim Yardımcılığı
size söylüyorum kitap mitap almayın yayınevlerinden artık tek kaynağımız mevzuat.gov.tr olsun. eğer bu yıl sınav açılırsa oradan kanunları indirip fotokopiciden çıktısını alacağım hadi ona da bulaşsınlar sıkıyorsa
2018 yılı ortalarında ayn ıseyı konustuk karar vermıstık kıtapların cok pahal olarak pıyasaya surulmesı nedenıyle..Sadece kanunları cıkarıp calısacagız demıstık.İyice abarttılar artık hem fıyatlar uçuk hem de bızım paramızla bize bilmişlik taslayacak egoya sahıp oluyorlar..Bence de almayalım..Satamasınlar ve düşürmek zorunda kalıp şikayet ettıklerı bu ınsanların kıymetını anlasınlar...
-
bakın zaten bu yıl bütün soruların cevabı kanunlarda vardı medeni hukuk sorularının cevapları bile kolaylıkla medeni kanundan bulunabiliyordu
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2019 Hakim Yardımcılığı
Valla dostlar sbf/iibfli bir araya gelse kitap yazmaz belki ama notun alasini cikartip birbiriyle paylasir, soru bankasinin da alasini yapar mevcut piyasadaki cogu sorubankasindan da iyisini yapar. Bu sefer de bizim kitaptan alinti yapmis derler.
Başımızdaki birçok problemin çözümü için kilit cümle "SBF/İİBF li bir araya gelse" .
-
@albertcamus Böyle bir olayı bizzat yaşamış birinden dinledim. Kitaplarını set set, yüzlerce liraya, neredeyse tamamı işsiz olan insanlara satmaya çalışan biri, sosyal medyada bu şekilde bir link paylaşımından dolayı dava açıyor, kendisi dahi muhatap olmuyor avukatıyla ancak görüştürüyor, sonra yalvar yakar uzlaşma falan sanırım hallediyorlar
-
@plansız O derece demek hocam.Allah'tan korkuları kalmamış bunların
-
@albertcamus Aynen öyle, sorsak kesinlikle onlar haklıdır. Öyle bir düzen ki bir tarafta market rafında, ciklet fiyatına başkalaşmış edebi eser sattırıyor; diğer tarafta adam anayasa metnine kapak basıyor araya bir iki cümle kurmayı marifet sayıp çoluğun çocuğun harçlığına göz dikiyor. "insan gerçekten hayret ediyor" dicem ama o duyguyu bile unuttuk
-
Yaklaşık 3 4 senedir sistemde sizlerle birlikteyim dostlar. En başından beri dersane sistemine net bir şekilde karşı çıktım. Şişirilmiş kitap fiyatlarına, kitapların arkalarına yazılan tehditvari notlara, böyle çıkışlara her zaman karşı durdum. Bu konuda da bir şeyleri değiştirecek bir yol bulmalıyız ancak malesef bir araya gelme sorunumuz var. Biz ne dersek diyelim bu insanlara yamanmaya ve yaranmaya çalışanlar bunu baltalayacaktır. Ama tabi ki bu hususta duruşum değişmeyecek. Bakalım süreç içerisinde ne adımlar atabileceğiz. Gerçekten işin şirazesi kaçmaya başladı.
-
Yeni Gelişme Var. 1.600 KadroDan 100 idari hakimlik olacak. Sınav Yıl Sonu büyük ihtimal.
-
@suigeneris duyum nerden hocam?
-
@suigeneris Gece gece çok güzel bir haber oldu bu sağ olun
-
@suigeneris hocam yıl sonu olma ihtimali yüksek mi ve sayı olarak idari de artırma şansımız olur mu?
-
@gresham-t Kusura Bakma İki Farklı alanda aldığım bilgileri paylaştım. Kaymakamlık 100 kişi sınav Eylülde. Hakimlik için ise ilk önce 2.000 Kadro istendi bu kesin. Bu Sayı 1.600a düşecek büyük ihtimal. 100 idari hakimlik açılacak. Bu şekilde yani.
-
O zaman mayıs haziran döneminde sınav olma ihtimali yok mu
-
@mujdeniz Hocam valla Hiç bilmiyorum. İlerleyen süreçte göreceğiz. Haziran çok zayıf gözüküyor ama.
-
@albatro-01 Haziran veya Aralık için bilgi edinemiyorum sadece Talep edilen sayı ile alakalı kaçı adlı kaçı idari şeklinde bilgiler edinebiliyorum.
-
@suigeneris anladım hocam teşekkürler. Siz yeni bir şeyler öğrendiginiz de bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim.
-
@mujdeniz Arkadaşların Psikolojisi ile oynamak istemiyorum açıkcası. Çok Net bişiler çıkarsa paylaşırım tabi.
-
@suigeneris haziran ihtimali var mı hocam ? Kasım-aralık mı düşünülüyor yoksa idari için
-
@taromisaki9 Aralık Daha Baskın duruyor şuanda. Hakimlik yardımcılığı gelmeden ilan gelmez. Hakimlik yardımcılığı adı altında alım olacak.