2019 Hakim Yardımcılığı
-
@dust7 Evet Güzel olurda hakimlik yardımcılığı ile daha kesin gibiydi şimdi nasıl olur ki hiç yorum yapamıycam.
-
@suigeneris yapmayın ya nasıl olur bu kadar çok beklenirken
-
@suigeneris belki sonradan eklerler bi umut:)
-
Resmi yazışma 1 yıllık dönemi kapsıyormuş. 2019 yılı için yani.
-
@suigeneris hocam şimdi bundan yine bu yıl gerceklesen gibi hakimlik sınavı olacağını,yardımcılık sınavı olmayacağını mi çıkarmalıyız?ayrıca sınav tarihi ve kontenjan açısından duyumlarınızda da bir güncelleme oldu mu acaba?
-
@harveyspecter Şu anda Hiçbir sonuç çıkaramayız. İşin ilginç yanı resmi yazışmada hakimlik yardımcılığı geçmemesi. 2020 de mi Aktif hale gelecek acaba Bu yardımcılık. Ozaman tüm hesapları değiştirebilir. Beklemek zorundayız ilerleyen süreçte belli olacak.
-
@suigeneris teşekkürler hocam.inanın sizden gelecek güzel haberleri bekleyen;hayata,hayallerine tutunmak adına duyum kırıntısını dahi arayan insanlar var.bu süreçte elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Allah razı olsun.İnsallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi almak nasip olur:))
-
@harveyspecter Allah Razı olsun..
Şu Resmi yazışmada hakimlik yardımcılığının geçmemesi önemliydi gerçekten. Bende idarî yargıyı bekliyorum. Çok merak ediyorum. Nasıl olacak bakalımm. -
@suigeneris Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.Bu süreçte hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.keşke sene başından belli olsa bu sınavların tarihleri ve alım miktarları.hukuken ve istikbalen daha öngörülebilen yarınlara kavusmamız dileğiyle...
-
@suigeneris ben bu güncel değişiklikleri çok iyi yorum yapamıyorum ama bildiğim kadarıyla 2. yüz günlük eylem planında adı geçiyor hakim yardımcılığı'nın adı geçiyor
-
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki hakim Yardımcılığının resmî yazışmada yer alıp almamasının nasıl yorumlanması gerektiği hakkında bir fikrim yok ama edindiğim bilgiler ışığında UYAP sisteminde hakim sayfasında hakim Yardımcılığı ekranının açıldığını öğrendim. Bu ne anlam ifade ediyor bilmiyorum ama daha öncesinde yargıda hedef süre uygulaması gündeme getirildiğinde uygulamaya konulmadan UYAP sisteminde ekran açılmış. Şunu da belirtmeliyim ki adli yargı ekranında gözüküyor idari yargı hakkında herhangi bir duyumum yok.
Bu durum benim için bir umut oldu ve çalışmaya başladım . İnşallah boş bir umut değildir.
İyi günler iyi çalışmalar.. -
https:// www .haberler .com/son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-2-inci-100-11534442-haberi/ açıklamalar bu şekilde neye inanacağız biz
-
@aysegul Buda bir önemli bilgidir. Çok teşekkürler. Bakalım ilerleyen süreçte neler olacak.
-
@aysegul Ben bu bilgi için 1 saattir Çabaladım sonuca ulaştım. Adli hakim bir arkadaş suan da baktı. Böyle birşey yok dedi. ara ara hakim yardımcılıgı ile ilgili bişiler payşalıldı sadece dedi. Ekran açılması gibi bişi yok. Hakim Adaylığı sekmesi varmış sadece. Haziran için ise bir duyum almamış.
-
@aysegul Bilgiyi verdiniz ortada yoksunuz. Bilgi asılsız çıktı?
-
@suigeneris hocam sınav olacak mı olmayacak mı 2019'da?Benim kafam karıştı.
-
@suigeneris1876 Şuan en net Bilgiyi vereyim sana. 1.600-2.000 Kadro istenmiş. Başka net birşey yok. Yani Haziran'da mı Araşıkta mı Bilmiyorum. Sayı idariden kaç olur belli değil.
-
Arkadaşlar Ahmet hocaya mail atmıştım.kendisi dönüş yapmış.kendisiyle ve kurumuyla hiçbir bağlantım yok.sadece sizlerle de paylaşmak istedim.eger ki cevabı yakın bir zamanı işaret etseydi şüpheye düşerdim paylasmakta,belki özel sektör mantalitesiyle cevap vermiş derdim.aldiğim cevabı kopyaliyorum.bu konuda daha farklı duyum alan arkadaşlarımız zaten mevcut.insallah onlardan daha yakın zamanda bir alım olacağını duyarız:))mesaj şu şekilde "...Artık bundan sonra "hakimlik" değil "hakim yardımcılığı" sınavı olacak ve sınavlar düzenli olarak Kasım-Aralık aylarında yapılacak.
Selamlar... " -
@suigeneris öncelikle size teşekkür ederim sekme yerine ekran açılmış ifadesini yoğun çabalarınızla düzelttiğiniz için . Ardından da eger ki yazdıklarımdan sınav tarihi tahmini yapıp umutlanan arkadaşlarıma bir hayal kurdurmuşsam herhangi bir art niyetimin olmadığını ifade ederek özür dilerim. Daha önceki yorumumda da belirttiğim gibi sadece bir duyum demiştim. Ortalıkta olmayışımın sebebi ise takdir edersiniz ki hepimizin işten geldikten sonra ilgilenmekle mükellef olduğu bir ailesi var. İyi akşamlar hepinize iyi çalışmalar..
-
@harveyspecter söylediğim gibi işte. Hakimlik yardımcılığı adı altında alımlar olacaktır dedik.
Sınavın düzenli bir şekilde Aralık ayında yapışmasıda gündemdeydi zaten. Bilgi çelişmiyor. Mantıklı.