2019 Hakim Yardımcılığı
-
@suigeneris Şu an sahip olduğumuz duyumlar bu şekilde ve birbiriyle uyumlu duruyor.Ancak yine de önümüzde uzun bir süreç olduğu için belki durumlarda değişiklikler olabilir veyahut bizim bu duyumlarımız hatalıdır da bizim haberimiz yoktur.Başka arkadaşlarımızın duyumları da desteklerse şayet bu bilgilerimizin sahihliği artacaktır:))
-
@harveyspecter Kesinlikle katılıyorum ama Ahmet hoca böyle mesaj atıyorsa yanılma payı çok çok düşüktür. Çok net konuşmuş. Neden dersen Şubatta Hakimlik akademesi kursu başlıyor. Ona Rağmen gerçeği söylemiş. Yoksa Hazirana hazırlıklı olunmalı diyebilirdi. Dememiş. Hatta 31 martta yerel seçimler var Bu bile Etkiliyor Haziranı... Yinede Absürt bişi olursa bilemem. Oluru Aralık olacaktır. Hemde İdarî hakim 200 bekliyorum.
-
@suigeneris 2019'da olsun da aralık ya da haziran olması önemli değil
-
@Suigeneris Hazirana hazır olunmalı cevabı gelmemesi ve sayın bakanın da daha önceki açıklamalarında sınavlar düzene girecek, öğrencilerin mezun olmalarına mütakiben sınavlar düzenlenecektir söylemi de uyum gösteriyor.Yine de bu duyumlar başka teyitlere de muhtaç.zamanla daha da duyumlar oturacaktır:))
-
@harveyspecter Ahmet Hocanın mesajda çok net konuşmuş gerçekten.
-
@suigeneris Tabi ki yine de değerli arkadaşlarımız sınav kasimdaymiş ,araliktaymiş diyerek calışmayı bırakmasınlar.Malum yaşanılan zaman dilimini de düşündüğümüzde çok hızlı gelişmeler yaşanabiliyor.bir sabah da uyanarız ki Mayıs, haziran ayına ilan geldiğini görürüz.çalışmak,bilgi sahibi olmak hiçbir zaman boşa gitmez;er ya da geç karşılığını bulur.Ebu Hanife "Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım, başım göğe değerdi."demiş.bizler de bu sınav sürecinde önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendirelim, bilgilerimizi elimizden geldigince en iyi düzeye getirmeye çalışalım.ayagımızın altından ne kadar çok bilmedigımizi kaldırırsak olur da kayarsa ayağımız düstüğümüzde alacağımız yara o denli hafif olur.Allah kazadan,beladan korusun:))
-
@harveyspecter Maşallah...
-
Kaymakam adayları Sezonu Açtı arkadaşlar.
İdari Yargı Hakim Adayları Olarak Bizde Açalım Artık -
Adalet bakanlığı icra müdür yardımcısı için Şimdiden ilan verdi. Sınav Mayıs ayında.
-
@suigeneris iibf giriyor mu
-
@kemankeşş Yok girmiyor .
İcra Katipleri arasından alım olacak . Naklen alım. Sınavla. -
Adalet Bakanı 17:15 de TRT'ye çıktı. 18:00 da Konuşma bitti. Sınavla ilgili hiç konuşmadı ama Çok farklı konulara değinildi. Mesela Kendisi dediki Bir Dolandırıcılık Davası ortalama 953 gün sürüyormuş. Bunun Daha kısa bir süreye çekmeleri hedefteymiş. Yine Bir Kasten Öldürme Davası 753 gün sürüyormuş. Buradan çıkacak yorum İse Hakimlik yardımcılığı ile Bol alım yapılarak Giderilmesi söz Konusu....
-
@suigeneris Yazdıklarınızı okuyunca sayın bakan daha çok adli yargıdan bahsetti gibi geldi hocam
-
@geneldüğümler Bunun ışığında İdarî Alım da olacaktır. İdarî hakim alımı 2014/2015/2016/2018 de sürekli oldu. Sadece 2017 yılında olmadı.
-
@suigeneris İnşallah hocam, temennimiz o yönde
-
@suigeneris hocam siz cafer bey misiniz acaba facebookta ki??
-
@kkendinehakim Özelden Msj attım Bakar mısın
-
@suigeneris niye kızdınız ki degilim diyebilirsiniz
-
@suigeneris 2019 da sımav var mı acabaaaaa ?
-
@suigeneris suigeneris bey/hanım siZce sınav olue mu yorumlarınıza güveniyorum cokü