Sözleşmeli Personellikten A Grubu Mesleklerine Geçiş?
-
Sözleşmeli Personellikten A Grubu Mesleklerine Geçişte bir sıkıntı yaşanıyor mu? Kurumlararası geçişte belli bir süre beklemek gerekiyor mu? Mesleğe alınmama durumu olabilir mi?
-
@irvingfisher İstifa ile geçilebilir veya muvafakat alınarak geçilebilir kadrolu daha avantajlı bir pozisyon olarak kabul ediliyor.
-
@evandro peki istifadan sonra belirli bir süre bekleme şartı olmayacak mı
-
@irvingfisher hocam olmaması lazım kadroluyken sözleşmeli kadroya istifa ile geçiliyor. Aynı şekilde 4/B yani sözleşmeli personel de bekleme şartı olmadan geçebiliyor diye biliyorum. İsterseniz bir ik personeline danışın.
-
@evandro eyvaAllah hocam sağolasın
-
Sözleşmeli Personel'in (657/4B) A grubu kadrolarına geçmesi için Muvafakat almasına gerek yok.
Önceden haber vererek sözleşmesini feshedilir. (Sözleşmede yazar, muhtemelen 1 aydır)
4B'den 4A'ya geçerken herhangi bir bekleme süresi yok. 4B'den 4B'ye geçerken 1 Yıl bekleme şartı eklendi.
-
@buhara teşekkürler sağolasın hocam
-
@buhara kardeşimizin söylediğine ufak bir şeyler ekleyeyim. Her ne kadar bazı Kit'ler bu durumun önüne geçmek için 3 yıl çalışma şartı, tazminat şartı eklemiş olsalar dahi; Sözleşmeli olarak çalışan bir kişinin başka bir kamu kurum ve kuruluşunda kadrolu olarak çalışmaya başlamasının önüne engel konulamaz. Özlük haklar noktasında daha fazla iyileşme sağlayan kadrolu pozisyonlarda dahi kimse kimseye sıkıntı yaratamaz. Guy iken Kaymakam oldun, Denetmenken Denetçi oldun, Memurken Guy oldun. Her durumda muvaffakat verilmek zorundadır. Sadece yatay geçişlerinde veya daha alt grupta yer alan kariyer mesleklere geçişlerde muvaffakat verilmemektedir.
Örnek: VMY iken Guy oldun, Memur iken başka kuruma memur oldun, Uzman iken başka kuruma uzman oldun. Bunlarda iş biraz daha zor.
-
@antimülakat hocam geçende yeni bi başlık açmıştım pek cevap alamadım biraz tarayınca yorumunuza denk geldim.
Peki aynı kurumda nasıl değerlendiriliyor bu geçişler ?
Örneğin TİKA'ya sözleşmeli girdik, 4 5 ay sonra gelen TİKA uzman ilanına başvurursak kurum bunu nasıl karşılar ? -
@ghamul1 tika sözleşmelide son alımda 5 yıl deneyim şartı vardı, o şartı sağlayıp da sözleşmeli giren bir kişi uzman yardımcılığı sınavına da başvurmaz herhalde.. Pek hoş karşılanacağını da sanmam, sözleşmeli kadro mevzuata göre limitli bir kadro, kimsenin boşuna kadro işgal etmesini istemezler.
-
Bu konularda da yeknesaklık pek yakalanamadı. Her kurum kafasına göre iş yapıyor. Hem sözleşmeli alıyor hem de nereye gidiyorsun diyor. Özellikle Gümrük bu konuda kimseye bir şey diyemez. İnsanları kapılarda süründüyor resmen. Kim nereyi bulursa gider, gitmekte hakkıdır. Bayram yok seyran yok. 7 gün 24 saat çalışan kapılar var. Bir gün bile değerli hale geliyor. Sözleşmeli konusunda en sınıfta kalan yer Gümrük olabilir.
-
arkadaşlar merhaba , ben yeni il göç uzmanlığı mülakat sonucu olduğunu öğrendim çok şükür , aklımda bir soru var personele ulaşamıyorum , Şuan bir kamu kurumunda hizmet alımı olarak özel bir şirket aracılığıyla süreli sözleşmeli işçiyim atanıp tebligat alana kadar çalışmaya devam edebilirmiyim ( kendi çalıştığım yer istediğin zaman ihbarsız feshedebilirsin sıkıntı yok kurumuna sor dedi onlarda açmıyor ! ) teşekkürler
-
@Willsmithh kardeşim neticede 657 değil 4857 iş kanununa göre istihdam ediliyorsun şuan. Çalıştığın kadroda memuriyet değil işçi kadrosu. Dolayısı ile kurumlar arası muvafakatnameyede ihtiyaç yok gibi. Çalıştığın kurum bizden yana sorun yok diyorsa bence herhangi bir sıkıntı olmaz. Tebligatın alır iş sözleşmeni feshedersin. Göç idaresi bunda problem çıkartmaz kanısındayım. Yinede tabi göçün personel dairesine ulaşıp sorman daha yerinde olur.
-
bende sizin gibi düşünüyorum tabi şuan heycanlıyız bir aksilik olmasın diye kılı kırk yarıyoruz kurum keşke böyle bir durumda 1 personeli bıraksa içerde telefona bakacak en azından
-
@Willsmithh kurumdan ulaşamıyorsanda malum eskiden devlet personel başkanlığı vardı şimdi csgb bağlandı sanıyorum. Oradan arayıp belki soruna cvp bulabilirsin.
-
teşekkürler kıymetli hocam aklıma gelmemişti varol