2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Hazineden başvuru almıyoruz yazsaymışsınız. Allah belanızı versin. Merkez Bankasını iyi kurum diye bilirdik şuna bakarmısın ya. Arkadaşlar kimse üzerine alınmasın bu şart sırf hazine için getirildi. Bu ilana çıkılmasının nedeni de zaten hazineden alınamayan 20 kişidir.
-
2017 sonbahar yds geçerli mi?
-
@benbernanke ama diger bolumlerden basvurulari da etkiliyo malesef. Daha onceki ilanlarda hic yazmadiklari bir sartin bu sefer getirilmesi cok kotu.
-
@uzmanavukat haklısınız hocam .tek bir ilanın veya iki ilanın şartı farklı olmasın diye bunu yaptılar.
-
Arkadaşlar 50 kişilik grupların yazılı sınava kalma listesi kaçla kapatıyor bilen var mı?
-
@mia99 Az önce bir arkadaş yazmış diğer başlıkta 84 ile mülaka kalmış. Ama bu alımda 87-88 ve üzeri bir taban puan oluşur diye düşünüyorum.
-
@f-hayek 82,5 ile kapattığını söylemişler, ben 84 ile sınava davet edilmiştim. Umarım yine davet edilirim zor gibi ama belli de olmaz.
-
@öğrenci Mülakata girmiş miydiniz siz hocam
-
@f-hayek Yok hocam ben sınava dahi girmemiştim.
-
@öğrenci Bu alımın koşullarına göre iyi olmuş o zaman sizin için girmediğiniz
-
@evandro alesin daha kolayı ama İngilizce. 10 15 sene öncenin ailesi bile daha zordur belki gre den. bizim testlerde biraz farklı format olarak ama daha kolay.
-
@f-hayek Klasik sınavı geçemeyecektim o yüzden girmemiştim fakat fatih özatay'ın para banka kitabını almıştım.Umarım daha iyi olur benim için bu alım
-
Önümüzdeki yds 70 alabilirsem 89p1 ile başvurmayı düşünüyorum. Umarım 90'ın altına düşer.
-
@ercu sadece matematik mi soruluyor yoksa ingilizce anlam vs gibi sorularda mı var? İnternette farklı sample test örnekleri var.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar
-
@ercu alesten kolay demişsiniz ama ücreti hiç de az değil. Sabah yanlış okumadıysam 205 dolar yazıyordu.
-
@evandro ales gibi iki bölümü var sözel sayısal. sözel kısmı amerikalılar için bile zorlayıcı ancak bize lazım değil. sadece sayısal çözmek yeterli.
-
@benbernanke hocam hazineden alınmayan 20 kişi derken hazineden başvuru yapanları almadıkları için boş kalan yerleri mı söylemek istiyorsunuz.
-
2018 de yapilan alımda uzman yardımcılığı için 1.grup kaçla kapattı, bilen varsa paylaşabilir mi?
-
Şu bir önceki alımın başlığı arkadaşlar.
Belki aradığınız soruların cevapları mevcuttur diye koymak istedim. Başarılar herkese.https://forum.tercihiniyap.net/topic/4416/tcmb-100-uzman-yardımcısı-alımı-2018/911