kızılay personel alımı 2019
-
aynen öyle
-
Arkadaslar merabalar ben 24 haziran sosyal hizmet uzmanı ilanıa başvurdum 5 temmuzda ankaradan mülakata girdim bu pozisyona başvuran arkadaşlar varsa cevap yazarsa sevinirim..
-
merhaba mezunıyet nedır acaba
24 hazıranda kıne yenı mı cagrıldınız
-
Yok hayır 5 temmuzda 2 hafta oldu ankara mülakat girdiniz mı siz girdiyseniz ne zmn girdiniz
-
Arkadaşlar 24 haziran sosyal hizmet uzmanı ilanı pozisyonu için ankara mülakat a girenler varsa süreç ile ilgili gelişmeler adına bilgi alış verişi yapalım yazarsanız sevinirim
-
mrb arkadaşlar ... ben 2 yıl önce lojistik bölümüne başvurdum.. beklemediğim anda aradılar kendimden bahsetmemi istediler .. 2 gün sonra tekrar arandın whatsupp üzerinden görüntülü mülakat yaptılar . referansların mail yoluyla irtibat kurdular ... görüntülü görüşmede 2 yada 3 hafta olumlu olumsuz dönecegiz dediler .. sizce olumlu olur mu yada benim durumda olan var mı
-
@asaday merhaba ben Ocak ayındaki ilana başvurmuştum Mayıs’ta telefonla mülakat yaptılar sadece hala cevap yok. Ayrıca Haziran ayındaki ilana da başvurdum ondan da dönüş olmadı siz hangi il için başvurmuştunuz
-
Merhabalar başvurudan ne zaman kadar sonra dönüşler yapılıyor
-
Herkes umudunu kesmiş anlasilan
-
@ttümay ben başvuralı 8 ay oldu hala ses yok maleseff
-
Ya neden böyle bunun prosedürü yok mu aradınız mı peki
-
@ttümay İNSAN KAYNAKLARIYLA GÖRİŞTÜM İHTİYAÇ DUYULDUĞUNDA DÖNİŞ SAGLANIR SİZE DİYORLAR SADECE.SİZ HANGİ BİRİM İÇİN BAŞVURMUŞTUNUZ
-
merhaba yedekteydim gecen hafta arandım laboratuvar bölümü
bilgi güncellenmesi dediler.
başka aranan va rmı -
Finans asistanligina basvurdum ne zaman basvurular sonuclaniyor? Surec nasil ilerliyor? Bilen varsa bilgilendirebilir mi?
-
@businesswoman
Merhaba. Türk kızılayı'nın mayis 2021 de kariyer.nette yapılan ilanlarına başvuru yapan ve dönüş alan birileri var mı acaba? -