kızılay personel alımı 2019
-
@aspasha
Peki tecrübe aranıyor mu yoksa yeni mezunlar da alınıyor mu? Ve son olarak sağlık meslek lisesi mezunu da alımı oluyor mu? İlanlarda üniversite yazılı ama bilen var mı? -
@ayse285 benimde tecrübem yoktu uzun yyllar kendi işletmelerimizde çalıştım baktıkları ilk şey samimiyet , ne bir torpilin vardı nede iş deneyimim samimi bir şekilde kendimi ifade ettim çokda hoşlarına gitti yetkililerin
Özellikle üzerimde durdukları konu mesai mefumumuz yoktur olası her afette bir öncelikliyiz.
Demem o ki samimim bir şekilde bu işi yapmak istediginizi anlatın deneyim kendinden gelecektir.
Herşey gönlünüzce olsun -
@aspasha Anladım . Cok teşekkür ederim. Dilerim herkesin hakkında da hayırlısı olur. Siz laboratuvar mezunu muydunuz?
-
@ayse285 benim bildigim uni mezunu oluyor sadece ama yinede sitesinden okudum cvleri tutuyorlarmis havuzda hic umdagin bir anda baska bir is yada girev icin uygun olup seni degerlendirebiliyorlarmis.
-
aranan varmı?
-
@eclectus maalesef yok
-
@hemsiremerve Bendede hala bi haber yok ve dediğin gibi hiç bişey düşünemez oldum. Ben İzmirde yaşıyorum. Düzenli olarak kan veriyorum bu arada. İşte geçen gün kan verme zamanım gelmişti Bayraklı Kızılay şubesine gittim. O sırada kendi yaşıma yakın olduğunu düşündüğüm bi arkadaş vardı. 20 yaşındayım o da 22 falanmış. Hemen sorular sordum. O da Aralık ayında başlamış daha çok yeni. Onun süreci 8 ay sürmüş. Önce skype üzerinden görüşme yapmışlar sonra kişilik değerlendirme için 200 soruluk bi teste tabi tutmuşlar. Ardından Ankarada mülakatı olmuş. Türkçe Matematik testi üzerine bi sınav olmuş. Ardından mesleğe dair bilgi soruları sormuşlar derken hepsi sonunda olumlu karşılanıp işe girebilmiş. Bu arada anlattıklarım flebotomist pozisyonu için arkadaşlar. Ortam çok güzel diyor. Laboratuvarda çalışanlar 2800, kan almada çalışanlar 3500 civarı alıyormuş. Ve bu arkadaş bu 8 aylık süreçte başka özel bir hastanede çalışıyormuş. Kızılaya alınınca orayı bırakıp buraya geçmiş. Bende boş kalmamak adına başka hastanelerede başvuru yaptım ama onlardanda dönüş yok öylece bekliyorum. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin, nasibimizi çabuklaştırsın kolaylaştırsın. Amin...
-
@secil Seçilcim özgeçmişimi 1 kere görüntülemişler demişsin bir önceki forumda. Bunu nasıl görebiliyorsun ben baktım hiç bi yerde görünmüyor
-
@ozlembstndr ben de bulamamıştım gizlilik ve izinler kısmında yer alıyor buldum az önce
-
o kısımda hrpeak-empatikve kızılay olarak 3 kuruma izin verilmiş görünüyor kızılayın yanında mavi bir ok var
Görüntülendiğine dair emare nedir
Ayrıca bir bildirim mi geliyor -
@ozlembstndr Evet gizlilik ve izinler kısmında özgeçmişinizin görüntülendigi siteler yazıyor
-
@secil bende turk kizilayi katiyer yaziyor sizde bende sadece bir sqtir var sadece bu yaziyor tarih ve sayi yazmiyor
-
@ozlembstndr vala bende bugun calistigim yere daha fazla calisamayacagimi dayanamayacagimi belirttim ole cok istiyorum ki bu is olsun ama o kadar cok sinav vs varki nasi gecerim nasi olur bilemiyorum .... artik o kadar cok yoruldum ki ben 32 yasindayim ve ciddi bir kuruma girip calismak istiyorum uzun sure ve burasi bence cok iyi ozluk haklari iyi ve devlet gibi... fakat dedigim gibi bu kadar çok sinav mulakat nasi olur nasi gecilir bilemedim... karsinizdaki vazen insan kaynaklariiken bazende otamatik bir makine .. sanirim turk kizilayinin bir sistemi var makine burda cv leri kendi basta bir elemeye aliyor elenmis sekilde insan kaynaklarina ulasiyir yani tum cv ler ile insan kaynaklarindaki calisan muhattap olmuyor hemmm guzel bir sistem hemde dezavantajli malesef once makineyi gecmek gerekki bu zor sonra gercekten kendimizi anlatabilelim bilmem yaniliyormuyum ama sanirim sistem bole ....
-
@hemsiremerve evet benimde o şekilde
-
Herkes cevrim ici aspasada ole ilk gunun iyi geslcmistir umarim darisi basimiza
-
@aspasha ilk gun iyidi umarim darisi basimiza
-
@hemsiremerve Bence işini bırakma. Çünkü süreç çok uzun olabilir hiç olmayadabilir kendimizi olumsuza alıştırmamız lazım. Ben mesleğine aşık bi insanım ve 2 aydır evdeyim kafayı yemek üzereyim. Bi çok yere cv bıraktım. Kızılay olana kadar en azından çalışayım diye. Daha 20 yaşındayım çok yeniyim hayallerim var hepimizin vardır tabi ki ama boş boş evde olmaya katlanamıyorum. En azından şimdilik başka bi işte çalışarak geçireyim bu süreci diyorum o da olmuyo. Ooof of
-
@ozlembstndr sen ahngi sehirdesin ben ankaradayim burda is imkani cok ama ben de turk kizilayi istiyorum bu isle alakali olarakta su anki isim malesef yurutemeyecegim ozluk haklari vs yapilan isler ile ilgili skintilarim var burdannayrintili yazamiyorum ama azcik dinlenmis olirim bir hemsire olarak sende uzun seneler calisinca bir ara kucukte olsa iyi anlayacaksin cunkun hemsirelik gercekten cok zor ve fiziki guc kulkanarak calisiyiruz.. icimde ole bir his var ya kizlayla ilgili
-
@hemsiremerve çok haklısın aslında evet biraz dinlenmek iyi gelebilir ben İzmir’deyim
-
Arkadaşlar başka hiç bir alternatifi olmayanlar için Kızılay iyidir ama bir giren bir de girmeyen pişman kavramını da tam anlamıyla karşılayacak kurumdur kızılay devletle özel arasında sıkışıp kalmış , zaman zaman personele baskı uygulayan bir idari yapıya sahiptir çalişmayı düşünen arkadaşlar tekrardan araştırsın bence , 2 yıllık labaratuvar mezunu 5 bin maaaş alırken yüksek lisans mezunu hatt doktora yapmış insanlar 4 bini ancak alır yani sistemi işleyişi biraz gariptir