kızılay personel alımı 2019
-
Ekstradan bi şey daha söyleyim referanssız kızılaya girebilen yüzde 1 denecek kadar azdır
-
@sismondi ama asil bu durumu engellemek icin sistem kullabiyorlar insan kaynaklari ile asla gorusemiyorsunuz ben merkeze kadar gitim asla gorsmuyorlar sirf torpil islemesin diye eger oyle bisi varsa çok uzucu ben cok istiyorum turk kizilayli olmayi
-
@sismondi, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
Ekstradan bi şey daha söyleyim referanssız kızılaya girebilen yüzde 1 denecek kadar azdır
Merhaba siz kızılay personeli misiniz?
-
Bu arada aranan cevap alan kimse yokmuuuuuuuuu
-
@hemsiremerve henüz yok ümitde yok
-
@hemsiremerve malesef cok fazla torpil isliyor.hatta gorusmemelerin sebebide bu cunku tepeden zaten isimler gidiyor kendilerine.sansa hakkiyla girenlerin sayisi cok az.arkadaslarimin neredeyse hepsi kizilay personeli bende yaklasik 4-5 yıldir kizilaya yerlesmeye calisiyorum ama malesef
-
merhaba arkadaşlar ankarada yaşıyorum ben bugün kızılaydaki genel merkeze gittim bilgi almak için ama insan kaynaklarının katına dahi cıkamadım girişte bi beyfendi vardı belirttim durumu yüzyüze görüşmenin yasak oldugunu söyledi ve bi numara verdi internette olan numara aradım kadın resmen tersleyip kapattı.bilmiyorum ne olacak ama benim umudum tükeniyor artık.
-
@yasmin0502 tuhhh ya insan cok kotu oluyor
-
@hemsiremerve aynen
-
@eclectus 3 yıl önceye kadar öyleydim ama şuan kızılay personeli değilim çok şükür
-
Haftayı habersizmi kapattık
-
@eclectus aynennnn ama sureklide ilan cikiyolar .... haber filan yok yani bence aranmamiz gerekiyordu ama aranmadik demmekki baskalarini ariyorlar
-
@hemsiremerve, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@eclectus aynennnn ama sureklide ilan cikiyolar .... haber filan yok yani bence aranmamiz gerekiyordu ama aranmadik demmekki baskalarini ariyorlar
haftaya aranmak için ideal bir zaman
haftaya bir hareket olmazsa ümidimi keserim -
@hemsiremerve bendede henüz hiç ses soluk yok hayırlısı neyse ona bıraktım olmazsada vardır bi hayır diyicez artık napalım
-
Arkadaşlar haftanın ilk günü hiç bir haber yok yine. Bir kişi çıkıp da deseki keşke benim torpilim yoktu arandım, başladım. Bizde umutlansak biraz. Ama sanmamki bu zamanda adamın olmadan böyle bir yere gir. Yüzde bir veya ikidir referansı olmadan giren. Doğal olarakta torpilli arkadaşlar bizim gibi forum kullanmıyorlar ne gerek var ki değil mi? Haberlerin azlığı ondandır.
-
Arkadaslar aranan olmadi mi
-
@luyano merhaba siz hic mulakata girdiniz mi yani surecin neresindesiniz benim 2.5 aydir surecim devam ediyor
-
Arkadaslar ben flebotomist pozisyonuna basvurmustum bana yine sistemsel mail geldi basvurumun tamamlanabilmesi icin sinav olacakmis online sinav tarihi geldi sorular ne ne sinavi asla bir bilgi yok sadece bu kadar umudumuzu kesmeyelim bu arada her bolumde sinav olmuyormus
-
@sariyer mail geldi bana
-
@sariyer ya bana mail geldi sen sinava girmisymiydin bana bi yardimci olabilirmisin