kızılay personel alımı 2019
-
Arkadaşlar kızılay personel alımı 2019 yılında yine hareketlenmiş gördüğüm kadarıyla. İki yıldan fazla zaman önce açılan başlık yerine buradan devam edelim.
-
arkadaşlar merhaba
mail info@cvmer.com adresindenmi geldi sizede
Başlık olarak Türk Kızılayı Kariyer görünmekte -
@gzm bireysel olarak tahsis edilen araçlarla görev yapıloyor .ayda 6 kez bağış noktalarında araçla bulunulması gerekiyor işin genek tanımı organizatör (KBKP)
-
arkadaşlar açık pozisyonlara endüstri mühendisi istiyor siz hangi ilan başvuruyorsunuz ?
-
@eclectus evet o adresten geldi.
-
Arkadaslar lütfenbhaber alan girsin paylassin her isimizi bekletiyoruz ben baska bisi dusunemez oldum yani
-
Tabi kimsede bi haber yokkk
-
@hemsiremerve benim 2 ay oldi daha ses yok Allahtan umut kesilmez ama beklentim cok az cok fazla bi beklentiye girmeyin bence yoksa insan çok uzuluyor
-
Link atar mısınız ?
-
@rintintin ben hemsire flebotomist pozisyonu
-
Arkadaslar herkes tek bir kelime ile hangi bolume basvurdu yazabikirmi kim hangi bolume nekadar basvurmis bilmis oluruz
-
@hemsiremerve bende sizinle aynı durumdayim ve eminim buraya yazanlarin hepside ayni durumda.beklemek ve bekletilmek cok kotu bir surec.baska hic bir sey yapamiyoruz.kizilayi arayip artik yeter olumsuzda olsa birsey soyleyin diyesim var.cok yorucu bir donem
-
@sumeyyeee vala zaten 8 aya kadar suruyormus fazla beklenti evet iyi degil ama insan kendine anlatamiyor. Bir umut insalah kisa surmesi ilanlarda zaten insan kaynaklari personeli de var yani ordada bir eksiklik var sanirim isler baya yavas . Birde ben basvuru yapali 15 gun oluyor... ilan kalkti...
-
Su an forumda 3 kisi cevrimnici en azindan buda bir gelisme kendimizi avutuyoruz
-
Ya su kizilayin formasini o kadar çok giymek istiyorum ki anlatamam size insalah olursaaa burdan her yorumun altina saatlerce yazicam
-
-
@hemsiremerve insallah herkesin allah gonlune gore verir ve bizde birer kızılay personeli olarak baskalarina bilgi veririz
-
@ruka aminnnn inşallah
-
@aspasha çok güzelmiş.Bir sorum daha olucak mazur görün statü olarak 4a lı biyolog olarakmı başlanıyor acaba biliyor musunuz?
-
@gzm kızılay devlet tarafından denetlenen ve korunan bir kurum memur degilsiniz ama özel çalışanda sosyal haklar olarak memur üstü ssk olaraksa 4a ya tabisiniz ,birde pozisyonunuza bağlı
Bazı bölümler proje bazlı alırken bazı bölümlerde bir başka biyolog arkadaşımın dediği gibi emekli olur çıkarsınız (bu nezih ve iyilik temalı kurumdan )
Herşey gönlünüzce olsun.