kızılay personel alımı 2019
-
@hemsiremerve ben sinava girdim mulakatlara girdim 3-4 kez mulakata girdim gecen hafta aradilar surec devam ediyor diye
-
Sınav tarihi ne zaman
-
Sinavdan kastiniz nedir ben kisilik envateri var ona girdim eger kastiniz o ise
-
@hemsiremerve banada mail geldi Online sınav daveti. kağıt kalem bulundurun diyo muhtemelen Türkçe matematik soruları olucaktır. Çünkü çalışan birine sorduğumda öyle söylemişti anlatmıştım hatırlayanlar bilir. 100 dklık bi sınavmış bakalım hayırlısı bu bile iyi bi haber
-
@ozlembstndr Türkçe matematik sorusu mu soracaklarmis bunu Kızılay'a giren biri mi dedi
-
Arkadaşlar sadece sağlıkçılara mı geri dönüş oldu iibf'nin başvurduğu pozisyonlar hakkında bir dönüş olmadı mı?
-
@sariyer benim hiç surecim yok henüz sadece başvuru var. Benim gibi sizin gibi can atan didinen insanların alınmasını istiyorum sadece. Hak yemeden sürecin ilerlemesini istiyorum.
-
Kizilay ile ilgili calisma sartlari ile ilgili bildiginiz faydalanabilecegimiz siteler var mi bilen yazabilirse sevirim tesekkurler
-
@luyano merhabalar hocam ben ve işe başlayan diğer arkadaşımında hiç bir şekilde torpili veya tanıdıgı yoktu hatta benim beyaz yaka olarak başvurdugum ilk kurumdu.
Benim yaşam tecrübeme diger arkadasında teknik hakimiyetinden dolayı seçildigimizi ve ikimizin sahada eküri şeklinde görev yapacagımızı öğrendik İK sürecinde kesinlikle diyebilirim torpil gecerli degil ama sonrasın için birsey diyemicem bende daha yolun başındayım.
Hersey gönlünce olsun -
e tabi yaşam tecrübesi önemli
-
Arkadaşlar Merhaba, forumu ilk defa Kızılay’dan başvuruma sınav daveti cevabı gelince internetten görüp fark ettim. Samimi bir ortam olduğu için bende yazmak ve sorularımıza cevap bulmak istiyorum açıkçası.
Ocak 24 te Flebotomist / Laboratuvar Teknikeri kardırsana başvuru yapmıştım. Bugün 17:18 de sınav davet Mektubu aldım. Cumartesi önleme sınava gireceğim. Ne sorulacağı ile ilgili fikri olan var mı? Alan veya kişilik haricinde tutup Türkçe matematik sorulması saçma olur diye düşünüyorum.
Başvuru yapan be benim gibi olan herkesin Allah yardımcısı olsun. -
iyi akşamlar bana da cumartesi günü online degerlendirme sinavi olacağımı ve bir link göndereceklerini yazmışlar laboratuvar teknikeri olarak başvurdum. bu 100 dakikalık sınavda ne soruluyor daha önce giren var mi acaba ??
-
@aspasha merhaba arkadasim benim tum sureclerim tamamlandi nerdeyse 3 ay oldu calisma kosullari nasil sartlar ve proje bazli calisma nedir eger biliyorsan beni bilgilendirsen sevinirim kizilayda calisan bilgi alabilecegim hic tanidigim yok yardimci olurmusun
-
Bende basvurmustum maalesef online sınav daveti bile gelmedi..
-
Merhaba arkadaşlar formu yeni keşfettim bende başvuranlardanım ama hiç bir şekilde geri dönüş olmadı bu sınav daveti alan arkadaşlar meil geldi demişler. telefon ile mi iletişim kuruyor Kızılay yoksa meil yoluyla mı oluyor bilgisi olan var mı
-
@aspasha çok teşekkür ederim yüreğime su serptigin için. Ben giremesemde en azından torpilsiz hak edenler girsinler.
-
@sariyer merhabalar haftalık 40 saat çalışma oluyor, yeni başlıyanlar %20 maas kesintisi alarak yardımcı pozisyonunda başlıyorlar sosyal hakların hepsi mevcut .
Proje bazlı çalışmada yapılan proje göre yapışan sözleşmeye göre süreli oluyor.ğroje bitiminde çıkısınız veriliyor diye biliyorum.
Hersey gönlünüzce olsun -
@aspasha tesekkur ederim basarilar dilerim
-
@theodorgenc mail yolu ile iletişim kuruyor
-
Kazanım personeli için aranan veya mail alan varmı