kızılay personel alımı 2019
-
@sczdmr banada saçma geliyor ama yaklaşık iki hafta önce Kızılay’a kan vermeye gittiğimde daha Aralık ayında yeni işe başlamış bi elemanla konuştum. Onu 200 soruluk bir kişilik değerlendirme sınavına tabi tutmuşlar bi kere Türkçe matematik sınavı olmuş bi kere skype üzerinden görüşme sağlamışlar son olarakta Ankara’ya cagırılarak mesleki sorular sorulmuş. Bunların tam olarak sırası nasıl onu bilmiyorum çok ayrıntı vermedi. Yani bu Cumartesi olan sınav Türkçe matematik olabileceğini tahmin ediyorum ya da kişilik değerlendirme ile ilgili bi sınav olabilir. Benimki sadece bi tahmin...
-
@mavikız bunu orada çalışan biri söylemişti iki hafta önce. Onun süreci 7-8 ay sürmüş ve öyle bi sınavada tabi tutulduğunu söyledi. O sınav bu Cumartesi gününki sınav mı orasını bilemiyorum. Bende merakla nasıl bi sınav olduğunu bekliyorum. Ayrıca yanınızda kalem kağıt bulundurun diyor mailde. Kişilik değerlendirme olsa neden kağıt kaleme ihtiyaç duyalım ki bu da düşündürüyor. Zor mu değil mi diye sorduğumda zor olmadığını söylemişti. Matematiğin ağır olmadığını daha çok mantıkla çözülebilecek sorular olduğunu söyledi (örüntü olasılık vs konuları gibi). Umarım hepimiz için hayırlısı olur başarıyla geçeriz
-
@ozlembstndr teşekkürler
-
@ozlembstndr hmm teşekkürler onları gözden gecirelim o zaman
-
@aspasha
Hayırlı olsun hocam ben de aynı ilan için bekliyorum. Siz Ankara mülakatına girerken başka adaylar da var mıydı ? Alım tamamlanmış mıdır Türkiye genelinde bilginiz var mı? KBKP için -
@ozlemb müşakata 3 kişi çağrılmıştı ikimiz başladık diğer arkadaş maaş politikasını beğenmediğinden başlamadı sanırım. Alımlar devam ediyor diye duydum halen daha eksik kadrolar varmış.
Herşey gönlünüzce olsun -
@aspasha maaş politikası dediginiz biraz paylasabilirmisiniz rica etsem
-
@eclectus malesef hala bir ses yok
-
@ftmozt iki yıl net maaş üzerinden %20 kesinti ve ilk ilk iki ay prim alamama
-
@aspasha maaş çok mu düşük acaba ? Yani geçim şartları düşünüldüğünde ortalamanın altında mı kalıyor
-
@ozlemb hepsi prim üzerinden maaş alıyolar sanırım
-
@ruka, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
@eclectus malesef hala bir ses yok
alım yapıldı o zaman
-
@eclectus mail gelmedimi?
-
@eclectus alim oldumu olmadimi bilgim yok insan kaynaklari da sagolsun cevap vermiyor.en azindan alim oldu bitti veya surec devam ediyor diyebilirler ama surekli bilgi veremiyoruz diye cvp aliyorum.
-
@misafir sadece değerlendirmeye alındı maili geldi ocak 23 te
Yani çok zaman geçti gibi sanki
Size geldimi mail -
@eclectus merhaba bu gelen meil kariyer.netten başvuru yaptığında mı geldi kızılaykariyer diye bir yer daha varmış ordan mı geldi
-
@eclectus değerlendirme testi için link gelmedimi size de bana gelmedi
-
@eclectus o zaten başvuru yapan herkese giden otomatik maildir kariyer.netteki gibi
-
@ozlemb bana hiç meil gelmedi değerlendirmeye alınmıştır gibi bile gelmedi de insanda meraklanıyor nasıl bir eleme yapıyorlar bilmiyoruz çünkü
-
@ozlemb hocam siz ilana başvurduktan sonra değerlendirmeniz başladı diye mail aldınız mı? Sizi görüşmeye çağırmadan önce kişilik envanteri veya başka bir sınava tabii tuttular mı?