kızılay personel alımı 2019
-
-
@ozlembstndr muhtemelen bugün saat 5 gibi sınav ile ilgili mesaj ya da mail gelecektir.Geçen sefer öyle olmuştu.
-
Bir ay geçti değerlendirme maili gönderileli şahsen benim umudum kalmadı
-
@eclectus umudunuz olsun çünkü süreci uzun tutuyorlar.6-8 ay gibi bir süreçten bahsediliyor.
-
@eclectus senin surec uzun ya zor ama biliyoruz az sabret .... simdi demesi diyeceksin.kolay bizde aynj durumdayiz vallahi de billahide 2 adet is teklifini geri cevirdim sirf gorusmeye cagirirlar mjkataa girderim izin alamam die ve mevcut isimden de ayrildim insan kafaya takinca yolunada bakamiyor bisi cözümlenmeden.... ben cumarteside calisiyodum ve tek kisidim calistigim yerde mumkun degil izin alamazdim ayrilamam iyi oldu ama dediginiz gibi sonuclanmasi onemli sen moralini saglam.tut sizin surec daha uzun flebotomistler iyidenkotude olsa 4 ayda filan mutlaka aliyo.sonic yanilmiyosam ama sizin surec 8 ayi buluyooo sanirim
-
Maill Yookk bugunde yokkkk
-
@aristofeneri hani nerde mail
-
@ryhnkra vallahi ben 2 ayi gecti bekliyorum bu ise basvururken cok da umutlanmamak gerekiyor basta cok istediğimiz icin cok umutlaniyoruz sonra goruldigu gibi uzerinden aylar geciyo ses yok. Surec mi yavas yoksa alim yapilip bitiyomi bilmiyorum herkese olumsuz dönüş icin de mail falan atiliyor mi yada araniliyor mi acaba
-
@hemsiremerve belki bugün gelir bir umut gün sonuna kadar bekleyelim.Artık nasip gerisi.
-
3 ay gecti benim olumsuz mailde gelmedi bekliyorum
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bu bahsedilen videoda hangi sorular soruluyor? Bilgiye dayalı mı? Birkaç örnek soru söyleyebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim. -
@sosyalhizmet35 mulakata mi gireceksiniz sosyal hizmet uzmanligindan
-
@sumeyyeee mülakat’a katıldınız mı ya da geri dönüş oldu mu ?
-
@ryhnkra malesef olumlu yada olumsiz dönüş olmadi size oldu mu
-
@sosyalhizmet35 siz mülakat’a girdiniz mi ?
-
@sumeyyeee Maalesef olmadı. Siz de dil var mıydı ?
-
Iptal olan sinav tekrari ne zaman olacak haberi olan var mi acaba
-
Arkadaslar sinav icin bugun mail bekliyorduk ama halen ses cikmadi insallah bu hafta sonu yaparlar anksiyete duzeyim git fide artiyooooorrrr...
-
Haber alan varmi farkli bolumlerde olabilir yani cağrilan mulakat a giden filannn ahhh ahhhh gorebilcekmiyiz kizilayin formasini giyip işe basladigimiz gunu bilemedimmm....
-
@hemsiremerve Merhaba. Siz başvurunuzdan ne zaman sonra aranıp sunav’a girdiniz ? İnşallah o formaları giyeriz hepimiz