kızılay personel alımı 2019
-
Arkadaşlar mülakatta neler oldu neler sordular hicmi fikriniz yok.
-
@ftmozt mulakatta mevcut yaptigim isimle alakali sorular sordular daha once calistigim yerlerle alakali gorevlerim hakkinda bilgi aldilar
-
@sariyer teşekkür ederim. Güncel yada kurumla ilgili sorular soruyolarmi
-
Mailll gelmedimi kimseye sınav tekrari ıçı nnnn
-
@hemsiremerve gelmedi mail. Umudum kalmadi açıkçası. Sinav yapmayacaklar herhalde bi daha Kizilayi arayip IK ile görüşen yada bilgisi olan var mi arkadaşlar
-
Arkadaslar bi haber var mi?
-
@alya yok yokkk yooooookkkkkkk ya niye bole sirf is icin evde bekliyorum cumartesimpazar plannyapip birbyere gidemiyorum mail gelirde sinav olur die ama yok
-
@ftmozt kurumla ilgili sorular sormadilar calistigim yerle alakali kac para maas aldigimi sordular
-
@sariyer kaç kişilik bir istihdam kurulu görüşmesine katıldınız genel hatlarıyla nasıldı anlatır mısınız biraz ?
-
Arkadaslar @adara ve benden baska kbkp kadrosuna basvuran yok mu?
-
@alya ben ocak ayındaki kbkp ilanına başvurdum
-
@eclectus yazili sinavdaki son bölüme gelebildiniz mi?
-
arkadaşlar iyi günler bende Flebotomist/Laboratuvar Teknikeri alımına 1 ay önce basvuru yaptm ama donüş olmadı ve bana başvurunuz alınmıştır gibi mesaj gelmedi kızılay kariyer üzerinden baktığımda başvurularda yaptığım basvuru gorunuyor
-
Ama arkadaşlar size dönüş yapılmış sınav ertelenmış galiba bu demektir ki bana dönüş yapılmayacak veya çağırılmayacakmıyım?
-
@derca mezuniyetinle alakali bir durum olabilir. ne mezunuydun yada bir bilgsayar sistemi var oncelikle kendi sanirim bir siralama yapiyor on eleme gibi cv ler arasindan yanilmiyorsam baska aciklamasida olabilir tabi belki cift sinav yapacaklar iki asamada bir kismini once birnkismini sonra kimsenin hic bir fikri yok.
-
Laboratuvar teknikeriyim önlisans mezunum. Kızılayı aradım insan kaynaklarını geri dönüşler yapıldı artık yapılmayacak dedi
-
Şartlarım uyuyor sebep nedir dönüş yapılmadı dedim bi yerde eksik vardır cv de ondan değerlendirilmeye alinmamissinzdr diyo
-
@hemsiremerve keşke öyle olsa ama adam öyle demedi bana. Senin cv de herseyin tam mi
-
@derca o zman sole soyleyeyim bizim basvurdugumuz pozisyonda alimlar flebotomist 1 diye geciyor yani bir die belirtmisler ikincisi mutlaka kisa zman sonra olacaktir cv yi yeniden guncelle mutlaka tek tekk her yeri doldur ben mesela her gun turk kizilayina girip girip basvurulara baktim her gun her gün gjnde 20 defa mutlaka gir kontrol et evet zaman alacak ama
-
@derca benim cv de her sey tama herhalde onlara gore ki sinava girsik bizde bir bucuk aydir sinav olmaya calisiyoruz sürec cok yavas ilerliyor ne yapacağimizi şasirdik