kızılay personel alımı 2019
-
@daniellaw hayir Mali isler asistani Ankara
-
@malatyali Baska varmi arkadaslar Mali isler asistanligina basvuranlar ?
-
@malatyali nerede ikamethag ediyodunuz
-
@şahin ben mülakata Ankarada 25 martta girmiştim referanslarımı aradılar bekliyorum inşAllah herkesin hakkında hayırlısı olur
-
@laboratuvarm Malatya
-
@feyzaa tsk ederiz sizden başka da yazan olmadı ankara için . Bizde bekliyoruz hayırlisi ins hepimiz için
-
Bende antepte girdim mülakata 29 martta ancak referansım aranmamis flebotomist için
-
@sedaberat benimde oyle bekliyoruz peki antep te arann biliyor musunuz
-
@sedaberat sizinle cıkişta denk gelmistik galiba mulakatim iyi geçti demiştiniz bende hala bekliyorum bi ses çıkmadı
-
@daniellaw 1 hafta sonra aradılar
-
@haydin03 1 hafta sonra aradılar referanslarımı istanbulda başlayacağım inşaallah kan bağışı kazanım personeli olarak
-
@laboratuvarm kan bağıçısı kazanım personeli
-
@tulypa iş teklifini kabul etme mesajını gönderdikleri mesaja yanıt olarak attınız sizde değil mi başka bi adres vermemişlerdi çünkü
-
@sezerna evet. Sonra orda yazan telefondan Ankara’yı aradım teyit almak için cevabım ulaştı mı diye. Ordaki görevli ulaştığını, artık onlarla bir işim kalmadığını, cevabımın personel birimine yönlendirildiğini, onlar tarafından iletişim kurulacağını söyledi. Siz de yarın bi arayın, garanti olsun.
-
@tulypa teşekkür ederim tamam bende arayayım. Birde bu yardımcılık süresi ne kadar biliyor musunuz
-
@sezerna rica ederim. Şubatta işe başlayan Aspasha nickli arkadaş 2 yıl olduğunu yazmıştı
-
@malatyali hangi tarihli mali işler uzmanlığına başvurdum ya da çağrılma sürecin ne kadar sürdü
-
@berayberay Ocak 2019 tarihli başvuruydu. İşe cagrilmadik daha kardesim referanslarim arandi. Beklemedeyiz hâlâ
-
@malatyali insallah işede çağrıldım.Bu da büyük bir gelişme.Hersey gönlünce olsun.
-
@malatyali insallah isede çagrılırsın demek istedim.Mülakata çağırdılar mı