kızılay personel alımı 2019
-
@essgi Ankara mülakatı sonrası referanslarım arandı. 1-3 haftada dönüş yapıcaz demişlerdi. Bugün tam 3 hafta oldu. Hala bekliyorum maalesef.
-
@tulypa referanslariniz ne zamn arandı acaba
-
Flebotomist olarak mulakata giren arkadaşlar referansları aranan oldumu birde ne zamn arandı eğer aranan oldu ise bizde boşuna umitlenmemis oluruz bilgi verirseniz sevinirim.
-
@şahin Mülakattan 1 hafta sonra
-
İstanbul için referansı aranan var mı?
-
İstanbulda flebotomist olarak mülakata giren arkadaslar var mı
-
@tulypa referans yazmasam neolur acaba güvenmiyorum referansıma
-
@laboratuvarm ben de yazmamıştım. Arayıp 2 kişi referans istediler. Üstüne basa basa çalışma ortamında sizi tanıyan kişiler diye. Hemen o gün de aradılar zaten. Vermezseniz pek iyi olmaz sanırım.
-
@tulypa laboratuvar teknikeri arakadsımı yazsam olurmu
-
@laboratuvarm yani olur herhalde, siz daha iyi bilirsiniz. 2 kişi istiyolar bu arada.
-
@tulypa hangi il sizin
-
Arkadaşlar bahsettiğiniz mülakat flebotomist alımı mı yoksa kan bağışı kazanım uzmanı mı? Bir de tarih olarak 22 mart 2019 tarihinde başlayan mülakat mı bu?
-
Her ikisi de eş zamanlı çağrıldı muhtemelen
-
Arkadaşlar merhaba kbkp pozisyonu için olumsuz maili alan varmı?
Sınavada davet etmediler mülakata da davet etmediler olumsuz mailde göndermediler
Anlamlandıramadım -
@eclectus ben de ayni durumdayim arkadasim. Olumsuz da gelmedi olumlu da
-
Süreçler uzun sürüyor çoğu kişiye geç dönüş yapıyorlar ümit kesmeyin.
-
@evandro, içinde söyledi: kızılay personel alımı 2019
Süreçler uzun sürüyor çoğu kişiye geç dönüş yapıyorlar ümit kesmeyin.
Teşekkürler 3 ay bir hareketlilik olmadığında ümitler tükeniyor haliyle
-
Merhaba Arkadaşlar Ben Biyomedikal Mezunuyum beni bu gün Türk Kızılay insan kaynaklarından arayıp bir ön görüşme yaptılar CV mi kariyerden incelemişler 2 gün sonrasına Ankara merkezde görüşmeye davet ettiler kizilaykariyere bakıyorum Biyomedikal alımı ile ilgili bir şey yok bu konuda bana yardımcı olacak birisi var mı
-
@alya merhaba bende kbkp için başvurmuştum aynı zamanda başvurduk sanıyorum basvurudan 2 hafta sonra kızılaya mesaj atmıştım başvurum kabul edildimi diye sadece mülakata cagirilanlara olumlu yada olumsuz dönüş yaptıklarını söylediler ondan 2 hafta sonra sınava davet aldım sonra da mülakata ankara'ya çağırdılar mülakattan bi hafta sonrada referanslarımı aradılar süreç bu şekilde ilerliyor yani üzgünüm ama bu kadar süreden sonra sinav için davetiye gelmediyse boş yere ümit etmeyin demek için üye olup bu kadar şeyi yazdım çünkü boş yere beklemek en kötüsü bende şu an ne olacak alacaklar mi diye bekliyorum
-
@sezerna bizde martın 20 sinde mülakata girdik, ancak bizim referanslar aranmamış henüz..