adalet bakanlığı memuru alımı 2019
-
@smyy-drms hocam barkod gibi bisey verdi ptt o mu ?
Asla acmiyolar telefonu yarın götürüp versem olur mu acaba bugün mesai saatine kadar yetişmem oraya -
@adaletcikiz gidin bence de oraya sorun hocam en doğru bilgiyi onlar verir. Belgeyi de bırakırsınız oraya
-
Grup varda sordum, sorun olmaz dediler hocam
-
Bana yardımcı olabilecek biri var mı? Sözleşmeli 4b'den (ikm) sözleşmeli uzman yardımcılığına geçişte sorun olur mu? Rtük'ün uzman yardımcılığından bahsediyorum. Sanırım o da 4b oluyor. Bekleme süresi var mıdır?
-
arkadaşlar ikm sonuçları hala açıklanmadı değil mi?30 temmuz deniliyordu ama bulamadım hiçbir yerde
-
@karamell [bağlantı metni](link url)http://www.bakirkoy.adalet.gov.tr/adl-duyuru/2019/07/CTE-ILAN.pdf
-
@tower sadece bakırköy adliyesi mi açııkladı diğerlerinde hala yok ama hocam teşekkür ederim ayrıca
-
Ben anlamadım bakırköy adliyeye mübaşirlik için başvurdum ama listelerde mübaşirlikle ilgili birşey yazmıyor hiçbir şey anlamadım bu işten
-
Arkadaşlar çok acil bir sorum var zabıt katipliği başvurusuna transkriptimi yanlış yüklemişim düzenle seçeneği yoktu bende başvuruyu iptal ettim tekrar başvurmak için. şuan yeni başvuru yapamıyorum ne yapacağım yardım edebilecek var mııııııııı
-