adalet bakanlığı memuru alımı 2019
-
Zabıt katibi, mübaşir, icra katibi, şoför ve infaz koruma memuru alımı 2019 başlığı henüz açılmamış. Açmanın vakti geldi de geçiyor bile Adalet bakanlığı memur alımı 2019 ilanı da fazla sürmeden gelecektir.
-
puanları ne düzeyde olur acaba umutlanalım mı 77 ile
-
İlan yok ki daha başlığı olsun...
-
@genclerbirlikli adalet bakanı bir açıklama yapmıştı zaten duyumu da konuşulmaya başladı. Fazla sürmez.
-
diğer memur alımı duyumları boş çıktı anlarım da bu nasıl gelmedi? Bizzat Adalet Bakanı açıklama yaptı 10 bin memur alımı yapacağına dair. Ben mi rüya görüyorum?
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Aylar öncesinden söylenen adalet bakanlığı memur alımı 2019 ilanları gelmiş. Duyumunu paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.
-
1099 icra katibi alımı
6126 erkek İKM
4424 zabıt katibi ve mübaşir
ve psikolog, şoför, sosyal çalışmacı kadroları... iyi alım -
İibf mezunu olup bilgisayar dersi alanlar ilana başvuramıyorsa, bizim bu alıma sevinmemiz değil üzülmemiz gerekir, bizim yerimize lise ve önlisans mezunları tercih ediliyor.
-
Yazık valla bir a sınıfı memurlukta alım yok boşa okuduk bosa çalıştık ülkenin en belirgin eksikliklerinden biri denetim ve biz buna talibiz ama bu eksikliği göremeyecek kadar yada görmek istemeyecek kadar değişik bir sistem yürütüyorlar
-
bu ilandan iibf ye ekmek çıkmaz. aile ve tarım bakanlığı alımları da ilan edilse bir an önce iyi olacak.
-
Ben daha önce ortaöğretim kpss puanı ile zabıt katipliği ne 2defa başvurdum üniversitede aldığım bilgisayar dersini saymislardi transkript veriyorsunuz başvuruda ama uygulama sınavında 10parmak kullanmiyosaniz geçmesi zor arkadaşlar 3dakika 90kelimeydi
-
@ryan hocam her dönem a grubu memur alımı beklemek mümkün değil. İlk aşamada hedef kendinizi bir mesleğe atmak olmalı.
-
Mesleklerle ilgili bilmeniz gerekenler:
-
@evandro hocam isyanımız ona her donem geldi bu donem gelmedi ama dediğiniz gibi amaç artık o olmalı kendinizi bir yere attıktan sonra hedefe gidilmeli
-
@ryan bu ilanda hem zabit katibi hem icra katibi hem ikm aynı anda başvuru kabul eder mi hocam var mı bilgin bu konuda
-
memur değil. sözleşmeli personel alınıyor.
-
@adam-keeynes aynen bunu ben de merak ediyorum. Ayni anda basvuru yapabiliryor muyuz?
-
Valla hiç bakmadım ama bence yapmazlar
-
Icraya ve zabita ayni anda basvuru yapilabiliyor ben ilandan oyle anladim
-
@adam-keeynes , @busus ilanlar ayri ayri oldugu icin yapilabiliyor. O ilanin icindeki farkli kadro veya komisyonlara basvurulamiyor diye anladim ben mesela hem zabit katipligine hem mubasirlige basvuramazsin ancak zabita ve icraya veya farkli versiyonlarina basvurabilirsin