adalet bakanlığı memuru alımı 2019
-
@pavilio neden başvuramayacağınızı düşünüyorsunuz?
-
Zabıt kâtibi ve icra kâtipliği birlikte başvurulabiliyor mu?
-
@hayırlısı035 Evet ben başvurdum. Hatta zabit, icra, cte katipliğine
-
Merhaba arkadaşlar benim kuzenim önlisans bitirip dgs ile lisansa geçiş yapıp kamu yönetimi bitirdi şimdi katillik için başvuru yapıcak.
Önlisans okurken bilgisayar dersi almış lisansa geçince daha önce aldığı için muaf olmuş dersten
Transkripte muaf yazıyor
Bunun için önlisans transkripti mi almalı?
Aynı zamanda liseyi bitirdiğinde halk eğitim merkezinden bilgisayar işletmenmişim sertifikası almış yoksa o yeterli mi?
Lütfen yardımcı olun yarın son gün -
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Bu alana çok yabancı olduğumuz için sormuştuk -
@gmzankr066 onlisansta bilg dersi gordugu icin lisanstada olan bilg dersinden muaf olmus yani zaten lisans transkripinde bilg dersi almis oldugu gozukur. Lisans mezunu old icin ve bilg dersi aldigi icin bunu gostermesi yeterlidir
-
Benim sorumda su arkadaslar ozellikle basvuru yapan arkadaslar bende basvuru yaptim ama simdi hem icra hem zabitin klavye sinavi ayni gun biz simdi ikisi icin tej klavyeyemi girecez yoksa ayni gun farkli saatlerdemi girecez bunu adliyeden net ogrenemedim bilen varsa cevaplasin lutfen yoksa zabit i mubasirlikle degistirecem.
-
Mübaşirliğe sadece lise puanı olan mı başvurabiliyor?Üniversite mezunu kpss p3 puanı ile başvurabilir mi?
-
@hayırlısı035 ilanda EN AZ lise mezunu yazıyor yani önlisans ve lisans da başvurabilir p3 puanı ile.
-
@smithayran onların puan türleri farklı hocam ama başvurabiliyor.
-
@paragliding bunu bende merak ediyorum
-
Ankara asliyesinden bildiriyorum ölümcül bi sıra var
-
@smyy-drms Net bir sekilde ogrendim ikisi ayni anda olmuyormus mesela once zabitlar aliniyormus sonra icralar dolayisi ile ikisinede girebiliyormusuz.
-
@paragliding olmuyormuş demişsiniz ama?
-
@paragliding teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için
-
@kartel06 uygulama sınavı aynı anda değilmiş yani. Önce zabıtın sınavı sonra icranın sınavı oluyormuş
-
Merhaba arkadaşlar
Ben dün Ankara da başvuru yaptim Ankara adalet sarayında
Dün inanılmaz yoğundu yaklaşık 8 saat sıra bekledim
Sonunda başvuru yaptım fakat aşırı gürültüden söylenenleri tam algilayamadim
Ben Izmir için zabıt katipligine başvursun
Orda başvurunun alan kadın gerekli evrakları verip yarın bunları postaneden aps ile yollayacaksin dedi sonra da 5. Katta sınav birimiyle ilgili bir şey söyledi fakat duymadım tam
Bu sabah postanete gidip aps ile evraklarını izmir e yolladım
Başka yapmam gereken islem var mı tekrar adliyeye gitmem gerekiyor mu lütfen bilgisi olan cevap versin hayrına
Adliyeyi belki 200 kere aradım açan yok -
@adaletcikiz aynı sorunu ben de yaşıyorum keşke bilen birisi çıksa
-
@adaletcikiz evraklarınızı ptt ye verdikten sonra bi kağıt veriyolar. Onu başvuru yaptığımız kişi getirin demişti, en son işlem o hatırladığım.
-
Hatta arkasına isim soyisim yazdırıp almıştı