Kpss oncesi guy alimi olur mu
-
![alt metni](görsel url)
-
Böyle gidişle kpss öncesi guy mülakatı olur mu acaba diye düşünüyorum
-
İnşallah olur olmazsa boşuna çalıştık okadar bunu bize yapamazlar her kpss döneminde gelen ilan bizim çalıştığımiz yıl neden gelmiyor bu nasıl bir sanssizlik
-
20 tane puan türünde +90 puandayım ama işsizim.çünkü alım yok.bu gidişle uzun bir süre daha işsiz kalacağım.
-
KPSS sonrası guy alırmı konusu ile yarışacak konu
-
@keynesin-faizi öyle duruyor. İçim sızlıyor tabi...
-
Guy alımı olsa yine puanlar düşük olur mu? Sıralamalar yıllar geçtikçe daha da yükseliyor..
mesela 2016’da 70’i geçen 32-33.bin kişi iken yani 70puanı alan birisinin sıralaması 30binlerdeyken 2018 de 70puan da olan kişinin sıralaması 14- 15.bin lerdeÖSYM 70 puanı geçmeyi her yıl daha da zorlaştırıyor 2017 de 70puan da olan kişi de 18binlerde idi
-
@ücüncütekil Şu koşullarda çok zor hocam bu son alımdaki 70'lerin ağırlıklı olduğu taban puanlar çok zor bunun böyle olması 2017 kpss puanlarıyla yapılmış olması 2018 kpss 'yle artık çok daha yüksek puanlar var ve bu puanlılar erimedi. kpss sonrasına kalırsa hele 2019 puanlılar da katılcak bu gidişat 2019 kpss den yüksek puanlar almayı gerektiriyor.Bu puanları alanlar yürüyecek çünkü bu yıl gibi
-
@albertcamus illa ki yüksek olacak o konuda haklısınız ama değinmek istediğim nokta biraz daha farklı
-
Arkadaslar 2017 kpss de puanı olanların hemen hemen hepsi 2018 kpssye girdi ve daha yüksek puanlar aldılar ben 2019 kpss öncesi bir Guy alımı olursa puanların yine 72 73 lerde seyredecegini düşünüyorum ki geçen yılki alımı 1000 kişi olmasına rağmen bukadar düştü daha önceki senelerde Guy daha fazla alım yapiyordu
-
Gençler 2014 ten beri bu kpss kurum sınavlarıyla ugrasıyorum daha mülakatlar yapılmadı. Varsa eğer iş konusunda bir alternatifiniz hiç beklemeyin. Birilerinin süslü sözlerine kanmayın. Sonra pişman olursunuz
-
Olursa çok çok büyük sürpriz olur bence