Gençlik ve Spor Bakanlığı 3243 Sürekli İşçi Alımı
-
Hayırlı olsun arkadaşlar ilan tabi yine Tercihini Yap'ta herkesten önce
-
Hayirli olsun 69 kisilik Muhasebe kadrosu bize uyuyor gerisi ozel sartlar belirtmis
-
Sözlü sınav puana göre çağırılmıyor mu
-
ben de başvuracağım, hayırlısı
-
muhasebeci maaşları ne kadar acaba sitede tercihiniyap.com da 3 bin tl yazıyor sanki.
https://www.tercihiniyap.net/maas/muhasebeci-maaslari-2019-ne-kadar-h6077.html -
gençlik lideri neymiş öyle. belge işi nasıl acaba? işkur sistemi de saçmaymış meslek seçmeden aktif olmuyor. meslek yoksa napıcaz ?
-
Ya gerçekten isyan etmemek elde değil 'gençlik lideri' adıyla personel alımına çıkıyorsun sonra şartlara gençlik liderliği belgesini koyuyorsun, nerede bu belge, kime ne zaman verdiniz? Ya gerçekten artık yeter, iibfye 69 tane muhasebeci kadrosu ver, öte yandan ne olduğunu bile kimsenin bilmediği bir belgeye sahip olan kişilerden! 1300 kişi al!
-
Hahaha çok komik hep demiştirim bu devirde okuyanın aklı yok
-
muhasebeci için puan ne olur sizce arkadaşlar
-
İkametgah şartı mı var öncelikli diyor sanırm ?
-
@alan42 evet varmış ben ilçedeyim il merkezi diye başvuru yapamıyorum
-
@aybala benim ikamet ettiğim ile alım yok ben şimdi başvuramıyor muyum yani
-
@issiz-0 oluyormuş arkadaşlar yaptım ve bitti hayırlı uğurlu olsun herkese şimdiden
-
nasıl yaptınız ben de yapamıyorum
-
Ben de yapamadım.Adres şartı var benim bulunduğum il alım yapmıyor o yüzden hata veriyor
-
- Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır.İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.İkametini talebinin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır.
-
@varolistan arkadaşlar özgeçmişe tıklayıp iş yeri için başvurmak istediğiniz ili ekleyin ondan hata veriyor olabilir
-
@olursaolur ben ikamet ettiğim il dışında bir yer için yaptım çünkü benim ilim için kontenjan verilmemiş. şimdi geçersiz mi oluyor yani?
-
@issiz-0 boyle bir ikametgah sartina yer verilmiş ben de anlam veremedim iskuru arayip sormakta fayda var
-
Askerliği ile ilişiği bulunmamak yazıyor. Bedelli yaptim ama daha askerlik yapmadim askerlik durum belgesinde sinif ve tertibat bekliyor diye yazi varbasvuru yaparsam bi sıkınti olurmu.