2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@kubra111 benden once bi postayla gelen hanımefendinin(89puan) basvurusu yapıyordu oradaki gorevli. ben yukarıda arkadasların dedigi gibi fotonun arkasına baktım:=)
-
TEDAŞ'a sadece belge teslim ediyorduk değil mi? İnternetten bir şey doldurmuyoruz sanırım Facebook a birisi yazmış ta
-
@wroclaw geçen hafta cuma başvurduğumda 72'nci başvuran bendim 1 haftada sadece 24 kişi başvurmuş. Düşük kapatacak gibi gözüküyor.
-
@gossen (1) Giriş sınavına katılmak için başvurular 15/02/2019 tarihinde başlayacak olup,
15/03/2019 tarihinde saat 17.00’de sona erecektir. Bundan ötürü olabilir hocam 1 ay başvuru süresi var haliyle ilk haftalar sakin olur -
Arkadaslar başvuru metni madde (7) TEDAŞ dışında herhangi bir kuruma karşı hizmet taahhüdünde bulunmamak. Bu madde gereği herhangi bir kurumda çalışmayan kişilerin başvurusu kabul ediliyor demek ki ondan isi olanlar başvuramamış olabilir
-
Buna dikkat eden yoktur bence
-
@guymağduru 5.maddeyi okuyan dikkat ediyodur bence.
Sınavı kazanmış
olsalar dahi gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu anlaşılanların sınavları geçersiz sayılarak atamaları
yapılmaz, yapılmış olsa bile bu atamaları iptal edilir ve bu durumda olanlar hiçbir hak talep
edemezler. Ayrıca haklarında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere
Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulur. -
@olursaolur çalışanlar için işyeri bilgileri var başvuru formunda
-
@maxmin acaba neden soruyorlar :))
-
@gossen basvuru süreci uzun olduğu icin geneli sona bırakıyordur. Sanmıyorum pek düşük kapatacağını
-
@olursaolur bu maddenin anlami bence tedasa girdikten sonra baska kuruma gecmenin belli bir sure (5 yil gibi) yasak olmasi. herhangi bir sey belirtmemisler. ben de basvurmayi dusunuyordum ama su an ikilemde kaldim. pazartesi arayip soracagim.
-
@varetopilfredo arayıp sormak en mantiklisi hocam
-
-
Arkadaşlar e devletten çıkarılan mezuniyet belgesini kabul ediyorlar mı?
-
@lamarjinal öyle dedi soran arkadaşlar
-
Arkadaşlar ben bir iki güne elden teslim edeceğim . Başvuruyla ilgili sorulacak soruları birisi derlesin, ben gidince hepsini sorayım
-
@herkesesu çok teşekkürler hocam diploma mevzu e devlet oluyor mu onu merak ediyoruz en çok
-
Arkadaşlar sordum diploma işini . E devletten "barkodlu" diploma yollarsaniz (postayla da olsa) kabul ediyoruz dediler
-
@herkesesu başvuru sayınızı görebildiniz mi
-
Yok hocam hiç bakmadım onlara