2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Tedaş 10 Müfettiş yardımcısı alacak arkadaşlar. P48 den 20 katı çağıracak hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun dostlar. İlana dair öne çıkanları ve ilanın tam metnini şuradan inceleyebilirsiniz;
https://www.tercihiniyap.net/ilan/tedas-mufettis-yardimciligi-alim-ilani-2019-h6651.html
Buna ilave olarak bir kaç bilgi vereyim, geçtiğimiz yıl TEİAŞ Müfettiş Yardımcılığı için ilana çıkmıştı. O sınavda yabancı dil yoktu. Ama 60 puan YDS koşulu vardı. 75 puan tabana kadar inmişti bu nedenle. O da 200 kişi çağırmıştı sınava. Bunda durum tabi daha değişken olacaktır.
Diğer yandan TEİAŞ ile TEDAŞ'ın çalışma koşulları oldukça benzerdir. Bu nedenle TEİAŞ Müfettiş Yardımcılığı MESLEK TANITIM yazımı da şuraya bırakayım.Sınav koşulları farklı olsa da mesleki koşullar oldukça benzerdir, faydalı olur diye umuyorum;
https://www.tercihiniyap.net/meslek/teias-mufettis-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi-h3797.html
-
Bu yıl kaça düşer bi tahmininiz var mıdır @paretowilfredo ?
-
@kubra111 Puan tahminlerine pek girmiyorum dostum malesef. Ama güzel tahminlerde bulunabilen arkadaşlar var, onlar bi gelsin bakalım daha isabetli yorumlar yapacaklardır
-
İlanda ing yok ama yazılı sınavın %10 olarak alinir mi diyo .Ya da ayilamadm metni anlmadm
-
@aroma Bi kahve içmelisin dostum bir an evvel :)) 25 İngilizce sorusu var dostum lakin bunun sınavın hesaplanmasındaki ağırlığı %10 olacak. %90 ağırlık ise 100 soruluk alan bilgisinde.
-
@aroma aynen ingilizce %10unu etkilermis. Yine ondan da bir seyler yapmak lazım yani öne geçmek için
-
Sizce 90 asagısını görmez mi. Hic basvuruyla ugrasmayalım mı
-
@paretowilfredo ahhh bu gece mülakat stresi ile uyuyamamaktan olsa gerek sağolun hocam hemen kahve almaliym
-
@aroma Foruma bi kahve makinesi koymanın zamanı gelmiş dostum, gününüz aydın olsun
-
@paretowilfredo güzellik ve umutla dolsun günümüz kahve makinası şart ben caykolik olsam da
-
Günaydın arkadaşlar ilanı gördüm ve o meşhur soru geldi aklıma. "Kaç puanla kapatır?"
-
Bu iki aşamalı bi sınav mı anladım.Değilse sınav test mi klasik mi
-
-
BENZER İLAN -1: BTK uzm yrd 2017-2018 p48-p3 10 kişi 20 katı yds yok sınav test 200. aday 90.495 .Yalnız tedaşta p3 yok haliyle 90 ın altında düşer.
BENZER İLAN -2 : Enerji bak uzm yrd 5 kişi ilk 100 klasik sınava .2017-2018 p48 ve yds yok .Liste bugün yayınlanacak.Fikir verebilir.
-
getti bizim lahmacun fırını...
-
Arkadaşlar en son 200 kişi çağıran BTK galiba
Yine 2017 ve 2018 puanı fakat p48 ile p3 idi.200. Adayın puanı 90.4
P3 ile başvuran aday sayısı ise 20 kişiydi. Burdan da bir tahmin yürütülebilir. -
@grubel-lloyt evet güzel bir gösterge biraz da az da olsa bazı kurumları kazananlar oldu onları da çıkarırsak 87 88 bandını görebiliriz. Bugün açıklanacak Enerji Bakanlığı Denetçi yardımcılığı da fikir verecektir.
-
@paretowilfredo bu adrese nasıl gidilir biliyor musun üstad
“TEDAŞ Genel
Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No: 2 Kat: 13
06520 Balgat-Çankaya/ANKARA -
@aybala Balgat dolmuşları gider dostum güvenparktan. Sorarsanız doğru dolmuşa yönlendirirler