EHukuk zordu ama kanunları okuduğum ıcın yapabildim okumayan arkadaslar bayagı zorkanmıstır, Iktısat neydi oyle maliye iki tık dıgerlerıne gore kolaydı ancak 3 4 tane secici soru vardı, muhasebe asırı islem vardı, bıLesık faiz sormuşlar hep yordu, İngilizce Allaha emanet, hak eden kazansın alanı yapan goturur zordu sınav acıkcası
2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
EHukuk zordu ama kanunları okuduğum ıcın yapabildim okumayan arkadaslar bayagı zorkanmıstır, Iktısat neydi oyle maliye iki tık dıgerlerıne gore kolaydı ancak 3 4 tane secici soru vardı, muhasebe asırı islem vardı, bıLesık faiz sormuşlar hep yordu, İngilizce Allaha emanet, hak eden kazansın alanı yapan goturur zordu sınav acıkcası
-
İktisat ve maliye soruları çok kaliteliydi. Aslında hatırlıyorsak buraya yazsak diğer sınavlarda işimize yarar mülakat sorusu gibi olanlarda vardı.
-
Alanda 82 dogrum gerisi yanlistir. Ingilizce hepsini attim yok . 82 netle umudum yok acikcasi. 73 74 puana kadar duserse belki kalir mulakata
-
Ne zaman açıklanır bir tahmini olan var mı?
-
Sınava gelmeyen çok var mıydı?
-
38 kişi girmemis görevliler söyledi
-
@herkesesu teşekkürler
-
Muhasebedeki ticari matematikleri ben yapamadım arkadaşlar siz yapabildiniz mi
-
@herkesesu baya yüksek bir rakam
-
@badboysimsek ben yaptım ama cidden cok ugrastırdı bıLesık faızlıymıs sonradan anladım allah dan
-
Maliyede zorunlu kamu geliri degildir bgıbı bir soru vardı sosyal güvenlik katkı payı yaptım cevabını bilen var mı
-
@azimettik mali tekelin cebri olduğunu bilerek onu işaretledim çünkü diğerleri de cebri gibiydi
-
@tonymontana defterıme baktım. Hepsi zcebrı gbı belkı vergi benzeri oldugu ıcın dır dıye sgk yaptı m normalde hepsi cebrıydı,
-
Sınav zordu. Belki 70 e düşer taban bilemedim
-
@morand o kadar düşmez hocam en iyi ihtimalle 77 78 bence
-
@firito geçen yıl teias in sınavı için çok kolaydı diyorlar o 78 le kapatmış. Bu sınav kolay değildi. 74 75 le kapatır tahminim.
-
@morand puan hesaplama nasıl oluyor bunda. Her soru aynı puan mı?
-
Yanlış doğruyu götürmüyordu bu arada. Bazılarına dikkat ettim boş bırakanlar vardı
-
@muhammedc 100 soru alan toplam 90 puan
25 soru ingilizce toplam 10 puan hocam1 alan sorusu 0,9 puan
1 ingilizce sorusu 0,4 puanBenim tahminimde 78-79 puanlarda kapatır gibi
-
geçen sene ne kadar sürede açıklanmıştı, bilgisi olan var mı ?