Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@yaso06 ayni sorudan bahsediyosak hocam orada betimleme agirlikliydi bence. Restorani adamin giyim kusamini yedigini ictigini uzunca betimlemisti.
-
Dünya ticaret örgütü ile ilgili soru varmıydı? İstisnai memur sorusu tam olarak nasıl sorulmuştu?
-
@Antimülakat suskunlu sarmalı vardı Bi sorunun cevabı iletişim kuramlarında
-
İngilizce nasıldı arkadaşlar?
-
@marsiyal Ben zorlandım.. Yds'den dahi kompleks gelen cümleler vardı. (tabi biraz daha hafif bir ingilizce sınavı beklediğimiz varsayımı altında)
-
@marsiyal dil puanım 85 üstü ,30 soruda 16-17 tane anca emin olarak işaretledim.Paragraflar çok kompleksti.
-
@akademili ve paragraflarda bir sürü noktalama hatası ve eksikliği vardı bu da anlamayı iyice zorlaştırdı.
-
@akademili katılıyorum hocam ben de zorlandım zaten kitapcık da Anadolu üniversitesi ve Ankara üniversitesi işbirliğini görünce dedim kesin İngilizce çok zor olacak öyle de oldu
-
Ya arkadaşlar toplam 500 kişi çağrılacak ya bir İibfli olarak tek duam iletişim fakültesinden başvuran sayısının bizi üçe beşe katılaması başka türlü sıkıntı
-
@nazliyor hocam iletişim fakültesinden iibf kadar, hatta belki yarısı kadar bile katılım olmamıştır. Deneme amaçlı girenler vardır belki ama iletişim fakültesinden bu sınavdaki ingilizceyi yapabilecek düzeyde insan çıkması çok zor.
-
@agor üzdüüüü....
-
@yaso06 böyle bi ingilizce kalıbı yok .siz as well as le karistirmissiniz .O sorunun net bi cevabi vardi.not only but also varsa şıklarda oydu
-
@marsiyal gramer de zorlanmadimçok .benim de c seviyesinde puanim var .ama paragraflar anlama açısından cidden zordu .40 dakikam felan ingilizce ye gitti .yds ye tekrarhazırladığım için bu sınava calismadim .Sırf ingilizce için girdim.bakalım ne olacak
BU ARADA İİBF DEN KAÇ KİSİ KALACAK ??
-
@nazliyor niye iletisim sayisinin iibf yi katlamasini istediniz hocam anlamadim bilmedigimz bi detaymi var
-
@flouriess10 200 10kişi alacak 20katı 2.aşama 40kişi mülakata kalacak
-
Matematik 6gen sorusu kesin 26mi ?
-
@lysisminos 23 de oluyordu o soru hatalı.
-
@lysisminos hocam onu biliyorumda bölümler ve alim sayilari ayri degilmi iletisimcilerle ilgimiz yok diye biliyorum sayilar bagimsiz degilmi
-
@flouriess10 ayrı iiibf/hukuk 10kişi alacak toplamda
-
Ingilizce hariç tahmini doğrular nasıl? Ben 54-57bandı bekliyorum muhtemelen ingilizceden dolayı baraj altındayım