Yapı Kredi Müfettiş Yardımcısı
-
@872 Ne kusuru hocam! Eleştiredebilirsiniz. Çok da hoşuma gider.
@kunterayata Köklüden kasıt nedir? Köklü olmayan bankalar hangileri? Örn: bizde faaliyet gösteren pek çok yabancı menşeli banka, bizim bankalardan daha köklü ama pek insan dostu değiller.
-
6 aylık geçici işler için bile üniversite mezunlarının binlerce başvuru yaptığı bir ortamda hiçbir işi küçük görmeye hakkımız yok diye düşünüyorum. hayat herkesin gönlünce olur inşallah
-
@bluephantom hocam kamu bankaları hariç denetim görevi altına çok insancıl davranılmıyor. Ne yazık ki ülkemizde çalışanın hakkı korunmuyor şirketler akşam mesaisi üstüne c.tesi çalıştırıp asgari ücret verme peşinde. Katılım bankaları bile bir garip. 5 kişiyi işten çıkartıp 10 kişi alıyorlar vs ama konu denetim kadroları olunca farklı bir özen gösteriyorlar. Bu yüzden teftiş,iç denetim fırsatlarını değerlendirmek gerekiyor buralarda iyi bir kariyer için. Yabancı özel bankalar konusunda da haklısınız hatta onlar denetimcilere de kötü yaklaşıyor. Ama hepsi öyle değil burada banka adı yazıp başıma iş almak istemiyorum :))
Köklü banka kurulduğu yerde en az 50 yıllık tarihi olan,yaygın şube ağı olan yurtdışından kolay kredi bulabilen ithalat ve ihracat işlemleri konusunda güven kazanmış çok sık el değiştirmemiş bankadır. Köklü 3 özel banka saymam gerekse Akbank,Garanti,Yapı Kredi derim fakat Anadolu Bank'ı sayamam bunların ardına tarihi vardır ama küçük bir bankadır. -
@bluephantom hocam bir de bu bahsettiğim üç bankaya girmek istediklerini karşılamak zor siz de biliyorsunuzdur. İlk yılları belki maddi anlamda zorlar ama sonrası için önü çok açık. Bana göre kamu işlerinden çok çok iyi bir iş.
-
@kunterayata Hocam güzel yazmışsınız da en iyisini kanımca eklememişsiniz. İş Bankası bana göre hepsini sollar ve girilmesi en zor teftiştir. İlk yıllarda zorlanmazsınız diğer pozisyonlar gibi ve sonrası zaten çok çok daha rahat ettirir. Bu dediğim tüm teftişler için geçerli sadece İş Bankası için değil.