2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sinoki önceden göndermişler ilanı dpbye .
-
@lastmetal himm anladim sağolun
-
Bu gece bişey yok
-
@merasim34 acilmadiki gazete
-
@urfaspor63 yazının 2. bölümü hepimiz için güzel ve bizler de aynı temennileri paylaşıyoruz fakat yazının ilk bölümü biraz anlamsız; devamlı propaganda yapıyorsun, 1300 yıllık kurum olmasıyla alacağı personel arasında ilişki kurulması nedir?
Ya da birkaç başlıkta daha hükümet propagandası yapmak nedendir hele hele de bakanlık özelinde alımlar ölmüş, hükümet düzeyinde durumlar karışıkken?
Bak sen ya da ben, bir başkası, -yöneticilere bir şey diyemem- makul ve bilimsel donelerin, duyumların, kaynakların, olabileceğin, olanın, olmuşun tartışıldığı şu güzide forumda, konuyu tabiri caizse babaanne kıvamında falcılığa vardıracak, devamlı, üzerimize çöp atılsa yumuşak yumuşak temennilerde bulunacak hâle getirmemeliyiz.
Amacım vallahi tartışmak değil.
Ama ikide birde tek eksiğimiz hükümet pohpohlamakmış ya da sorunu yüce Allah'a taşımaktan gayrı seçeneğimiz kalmamış gibi davranmamalıyız.
Kadim Urfa'nın güzel insanlarına selam olsun. -
@harakiri naçizane kendi yorumum temennim olduğunu söylemiştim. Amacım propaganda yapmak değil iyiye güzele inanmak.
-
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
Çiğköfte gibi yogurdular İİBF yi:) Hakkımızda hayırlısı olsun yinede.
-
işsizlik ve ekonomik stresin yol açtığı replikler 442 sayfanın özeti
-
Bugun de bir şey yok. Haftasonu ilan gelmiyor bildiğim kadarıyla. Kaldı 1 gün
-
@ank3435 hadi ya pazartesi sali imkan dahilinde degilmi
-
@urfaspor63 peki 1200 yıllık geleneği olan bakanlık genç işsizlikten gençlerin umutsuzluğundan gelecek kaygısından bi haber mi?
-
@sinoki bence yarın cuma olursa yarın olur.yoksa geçmiş olsun ilkbahara kalır bende beklemem zaten.yarın son nöbetim olur resmî gazete
-
-
@sinoki valla ben silmişim orayı kafa gidik benim doğru daha var 1 2 gün
-
@merasim34 yani yüksek ihtimal oyle tabi de iste umut dunyasi
-
Adam gelenek demiş ya la bütün sistemin içine ettiler son 15 20 yılda alınanlar fethöcü çıktı kurumlar yok denetmen yok teftiş müfettiş için fen eddebiyat bölümüne bile kadro açtı sen gelenek diyorsun geleneği vardı ama adamlar 1999 yılında dağdaki çoban da memur olsun diye dms sistemini getirdi şimdilerde mülakatsız alım yapan yer kalmadı hatta devlet kurumu kalmadı sata sata bitiremediler yiye bitiremediler biraz makul bakış açısı ayrıca Allah sınıyor diyorsunuz ya adamını bulunca sınanmıyorsun 15 nde maaşını alıyorsun kimse burada eziyet çeken kişileri görmüyor görmez bu işin kaidesi budur.
Neyse ya hükümeti savunanı görünce asfalyalarım atıyor. -
İlber Ortaylı bir gün programda sinirlenir Murat Bardakçı ya ve şöyle der;
"Ayol hökümet propagandası mı yapmaya geldik buraya"
Aklıma geldi -
Onu bunu bosverin de bu gazete sanki birsey cikartiyomus gbi ne bekletio 1 oldu
-
@merasim34 şahıslar sadece bütünü oluşturur. Biz devleti oluşturan fertleriz. Devlet ile hükümeti birbirine karıştırmamak Gerek ben devlet geleneklerinden bahsettim. 3000 5000 kişinin külfet olacağını düşünmüyorum dedim. 17 senedir siyasî iktidar aynı ben sistemsel olduğunu düşünüyorum ve bu benim fikrim. Oyların çoğunluğunu alan bir partinin benim savunmama ihtiyacının olmadığını düşünüyorm.