2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@merasim34 memur oldu ama adam olamadı daha neler neler var ama işte bir de karakter analizi yaparlarsa sanırım kalanların sayısı parmakla sayacak kadar az olur
-
@izzo olabilir hocam.bende yds isteyecegini dusunmiyorum zaten yazdim yds puani olan o kadar kisi yok.bizim lehimize pek duzenleme olmuyor yillardir o yuzden yeni yapilanma deyince en kotu seyler geliyor aklima malesef..ama haklisiniz olmayan sey icin suan olumlu olumsuz yorum yapmamak gerek.bizler girelim de bir hayirlisiyla
-
Gelmeyen uzman yardımcılığı
-
@sinoki hocam siz daha once hic kurum sinavina giremediniz mi? Ilk guy mu olacak ?
-
Yok girdim birinde mulakattan elendim birinde hasta oldum 2 puanla kacirdim mulakati
-
@Aslan-Reyiz hocam yok mu guzel haber
-
@sinoki bu konu hakkında bilgim yok bakanın dediğine güvencez artık ama geçen sene gibi hazirana felan kalmaz ilk baharda olur sınav kanımca.
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sinoki bu konu hakkında bilgim yok bakanın dediğine güvencez artık ama geçen sene gibi hazirana felan kalmaz ilk baharda olur sınav kanımca.
yani yas sınırını dusunmeyecekler yilbasindan sonra gelir diyorsunuz
-
@sinoki inşallah yetiştirirler bu konu bakana intikal etmiş olması lazım mecliste gündeme gelmişti.
-
Etkinlik var gençler twittera bekleriz
-
ogretmenler yine ttde 40bin ek olarak atama istiyorlar.EK!!
bize bi 200 kisilik il goc geldi forumun yarisi kurban kesmeye kalkti halimize bak
-
@IS-LM Lütfen bir yetkili şu cümleyi forumun ve mümkünse meclisin, sınır kapılarının, Panama kanalının, Ağrı dağının, mars yüzeyinin önüne/üzerine yazsın.
-
@IS-LM Kimse alınmasın ama bu ülkede öğretmenler kadar vasıfsız kesim yok. Kendilerini geliştirmek için tek bir adım dahi atmadan 65 kpss ile atanıp 20 bin alıma karşı çıkıyorlar. Geçen ek alımda 59 ile atanan öğretmen oldu. Biz iktisat yapsak hukuk nerede, hukuk yapsak maliye nerede, maliye yapsak muhasebe nerede, kpssden yüksek alsak kurum sınavı beklemek ile geçiyor ömür. Sonra sınav açıklanıyor, otur yönetmelik ezberle, baştan tüm derslere çalış. Sonra mülakatta saçma sapan bir yerden eften püften bir soru ile elen ve süreç başa sarsın. Bu forumda 95 taban puan gören sınavlar varken adamlar ortalama 70 puanla ve sadece bir mülakat ile ataniyor ve her yıl belli bir alım da garanti. Hiç yoksa git özel okulda çalış ama olmaz çünkü "kötü davranıyorlar az maaş alıyoruz" derler ama biz kendi alanımızda özelde iş bile bulamıyoruz. İnsanlar yüksek lisansa askere zorla almasınlar diye giriyor, babasının yüzüne bakabilmek için asgari ücretle ya da istemediği kadroda çalışıyor. Bu şartlarda nasıl bir bürokrasi, nasıl bir kamu sektörü, nasıl bir gençlik bekleniyor?
-
@TRRS kesinlikle bu yaşanılan saçma durumun mağduruyetin bir an önce düzelmesi gerek öğretmen Ler kadar değerimiz yok ya
-
GUY etkinliği güzel gidiyor. Katılım iyi
-
@IS-LM çok güldüm şuna yaaa jdksjsskks
-
Naçizane bir yorum yapacam kendi fikrimce. Söylenen her şey temenni itibar etmeyiniz. Kurumların bir bir ilana çıktığı bugünlerde hazine ve maliye bakanlığınında ilana çıkacağını düşünüyorum. Yaş haddine takılanları gözardı etmeyeceklerdir. 1200 yıllık devlet geleneklerimizde önemli bir yere sahip maliye bakanlığı 3000 5000 kişiyi almaktan âciz değildir. İlana çıkan kurumlar 24 haziran başkanlık seçiminden sonra önemli bir değişikliğe uğramadı. Meb, içişleri bakanlığı çok büyük deformasyona uğramadı. Iibf yakından ilgilendiren maliye bakanlığı hazine ile birleşti. Bir takım şeylerin entegre olması yeni düzenlemeler falan derken ilana çıkmadı. Bu dönemden sonra yeni düzenlemelerle bereber personel alımları hızlanacağı düşünenlerdenim. Kader gayrete aşıktır ve allah sevdiğini sınar.Elbet bir gün diyerekten hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Hayırlı geceler
-
@urfaspor63 insallah oyle olur hocam
-
Ya birsey sorcam ben simdi saat 12 olunca resmi gazete daha yayinlanmadi mesela ama tika uzman yard ilani cikti devlet personel baskanliginin sitesinde.bu nasi oluyor?
-
Yeni mezun kardeşlerimizin sınava hazırlandıklarını gördükçe, yaş sınırına yaklaşmış biri olarak kendimi mini mini birlerle beraber okuyan hababam sınıfı öğrencileri gibi hissettim şu ilan bir gelip atansaydık hayırlısıyla :))