2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Açıkçası 1000 den fazla alım olmayacağı kanaatindeyim İİBF büyük sorun Guy la falan çözülmez yazın 20 30 bin kişilik yeni mezun daha gelecek tavsiyem imkanı olanlar askerliği aradan çıkarsın, yüksek lisans a başlasın,dil çalışsın ya da özel de bi iş bulup hafta sonları sınava girsin binlerce kişiyiz bu sorun çözülmez bekleyip hayatı iskalamayin
-
@jamiryoo hocam her sene dediğiniz gibi mezun sayısı artıyor ama sınava giren sayısı azalıyor. Hükümette bunu firsat bilip alımları azaltıyor Doğal olarak. Düşünün p48 e 200 bin kişi girdiğini. O zaman böyle tasarruf tasarruf diye gezemezlerdi. Her şeyimizle kendimizi yakıyoruz.
-
@jamiryoo suan askere gidip ilam gelse ne olacak. Aradan cıkar demekle olmuyor
-
@izzo aynen öyle aradan çıkar demek kolay ama şuan askere gitmenin hiç mi hiç zamanı değil arkadaşlar
-
@izzo p48 73.81 sıralama 6 bin civarındaydı. İlk senemdi böyle geldi
-
@Su28A eger 2000 kişi alırsa şansınız var.Bence kpssye calışın guy gelirse aynı konular zaten. Kaybınız olmaz
-
Tek il tercihi kalkacak diye söylentiler vardı sizce yeni ilana kadar yetişir mi ?
-
@mathilda o söylenti 2017 yalında da vardı ama bir türlü uygulayamadılar inş ilan gelirde tek il tercihini kaldırırlar.
-
@izzo zaten puanımı yükseltmem lazim o yüzden 2020 ye mecbur gireceğim .
-
2018 kpss de 80 puan alanın sıralaması kaç acaba bilen varsa yazabilir mi arkadaşlar
-
@fridakahlo 4400 hocam sıralama
-
@fridakahlo 80.1 puan , 4774.
-
2018 de p 48 83 olanın sıralaması kaçtı
-
Arkadaşlar rica etsem 73.81 puan veya 74 alanın sıralaması kaçtı? .
-
@Su28A benim 75,65 sıralama 5612. Belki fikir verir. 2019 KPSS bu arada.
-
@izzo P48: 82.98 sıralama: 2698
-
@Su28A su benim 2018 kpss p48 78.65 idi sıralama 6000 lerdeydi belki yardimci olur sana
-
75.9 sıralarama 5200 . Atanamayan 76 puanımla şansım ne kadar
-
Arkadaşlar bi önceki guy kurum sınavında elendim kafam biraz karıştı o yüzden, yardımcı olabilir misiniz Derslere çalışırken soru olarak hem çıkmış hem özgüne bakmalımıyım sizce ? Fazla mı olur ? Bi fikir verirseniz çok mutlu olucam ️
-
@stradivarius benim 2018 78,9 ile bu civarlarda sıralamam