2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hiç umut yokmu arkadaşlar kpss ye hazırlanmak çok zor geliyor belki ilan olsa ona biraz bakardık
-
Şu saatten sonra kpss ye hazırlanmam mantıklımı sizce ne yapmam gerekiyor
-
@hasan2, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şu saatten sonra kpss ye hazırlanmam mantıklımı sizce ne yapmam gerekiyor
Şu saatten sonrası değil direkt kpss ye hazırlanmak mantıklı mı? Bence bu soru daha önemli. Puan alıp koca 1 sene ilan gelmesi durumları da var.
-
Şöyle bir durum var benim puan 76 bu sene kpss den önce ilan gelirse gelme ihtimali var diyorlar eğer gelmez ise seneye herhangi bir alımda bu puana gelmesi çok zor onun için bende şu anda çok kararsızım acaba diyorum direk kpss ye mi hazırlansam seneyi kurtarmak için yoksa gidip bir işe mi girsem diyorum. Önüm çok belirsiz
-
@hasan2, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şöyle bir durum var benim puan 76 bu sene kpss den önce ilan gelirse gelme ihtimali var diyorlar eğer gelmez ise seneye herhangi bir alımda bu puana gelmesi çok zor onun için bende şu anda çok kararsızım acaba diyorum direk kpss ye mi hazırlansam seneyi kurtarmak için yoksa gidip bir işe mi girsem diyorum. Önüm çok belirsiz
Kpss sınavına gir puanın dursun cebinde. Sonra ise girersin. Şimdi girersen kpss tümden gider. 2 tarafi da hallet
-
Tamam sağol teşekkürler
-
Şuan için bir yorum durumu hala "erken" mi olur. Kpss öncesine yönelik beklenti için bir şey deme şansımız var mı üstad? @paretowilfredo
-
@hasan2 Kpss ye surda 3 ay kalmış dostum is arayıp su süreci her türlü tüketirsiniz zaten ama rasyonel bir karar alıp 3 ay yüklenmeniz çekindiginiz o 76 puanı en azindan 80 üzerine çıkarır.Yeter mi peki? Onu süreç belirler,kurumların biraz da işlerinin tikirina girmesine bakiyor durumlar..Ama en iyi karar kararsızlıktan iyidir mantığıyla hareket edip en azindan alana yüklenip puanı artırmaya odaklanmaniz hic yoktan gelecek bir guy ilanında herkesten once kurum sinavina hazırlanmış olma avantajı yaratır..Tabi tercih sizin ama su kararsızlıktan çıkıp bir an once bir şeye odaklanmaniz sizin lehinize olur ..
-
Yine aylardan Kasım...
Anlayan anladı. -
@idealistbiri anlamakta bir şey yok da, neden nasıl kim diyor. Gibi sorunsallar var
-
@strtmn içgüdü benimkisi pazarteside şans oyunu oynayacam rüyamda 200bin TL kazanmıştım
-
@idealistbiri anlıyorum. Bahtı güzel olmalı insanın zaten
-
@olursaolur anladım kardeşim çok sağol
-
Arkadaşlar hiç etrafınızda guy olmuş biri var mı ben şu anda Vakıfbank ta uzman yardımcısı olarak çalışıyorum guy ile ilgili ne gibi şeyler söyledi acaba varsa tanıdığınız bankaya göre nasıldır durum guyda
-
@muzgor vakıfbank uzman yardımcılığından memnun değil misiniz ?
-
@modigliani-0 ben şubede çalışıyorum size Önerim bankadan uzak durun
-
@strtmn Halen bir şey demek için erken dostum. Önümüz berraklaşsın biraz. Taleplerin değerlendirilmesi, yapılanma ve belki kabine durumları. Bakalim, soruştururuz o vakit
-
@paretowilfredo en erken ne zaman gelebilir tahmini olarak ilan bir de dguy ilanı olur mu yine
-
@muzgor Nisan sonuna kadar süreçlerin tamamlanacağını umuyorum. En azından duyumlarım ve beyanlar böyle gibi gösteriyor. Bu durumda mayıs ayında hareketlilik olabilir. O arada mülakat sonuçlarının açıklanması da bir etmen ve tabi atamalar. Şayet atamalar tamamlanmadan yedek üyelerle alakalı ilave bir düzenleme gelmediği durumda gelecek olan bir ilan mükerrer illerde yedeklere hak kaybı yaşatır.
Dguy konusu karışık. O vakit gelince sormak lazım. Ama en son olarak duyduğum bu denli yüklü bir dguy alımı veya başka bir merkez kadro Bakan Bey tarafından istenmiyor. -
@paretowilfredo yani şunu mu anlıyorum dguy olabilir ama az miktarda alım olabilir?doğru mu anladım?