2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@muzgor Doğru anlıyorsunuz dostum. Dguy sürecinde yaşananlardan çıkarımım bu. Tabi bunun aksi duyumumuz olursa tabi ki paylaşırız
-
@muzgor ücretlerde iyileştirme yapıldığı söylenmişti özellikle guya geçişleri engellemek için. Guy ile aynı ücreti alıyorlar diye biliyorum. Problem yoğunluk mu veya nedir bilgilendirir misiniz?
-
@marsiyal ücretlerde arttı doğru fakat sorun genel olarak bankacılığın çok stresli iş olması.kanu yönetimi mezunu olan biri olarak mesleğe tam anlamıyla alışamadım 7 ay olmasına rağmen işte çalıştığım insanlardan değil de genel olarak banka ortamı biraz sıkıntılı geldi bana
-
@marsiyal ücretler arttı fakat ben şu anda 3000 tl civar alıyorum guy hatırladığım kadarıyla 4500 tl net maaşı internette yazdığı gibi mi bilmiyorum ama
-
@muzgor hocam ona ikramiye ve temettü ler dahil değil heralde
-
@marsiyal bencede dahil değildir yine düşünüyorum net 3000 dir 3 ayda bir çift maaş 6 ayda bir temettu diye biliyorum ama arkadaş açıklar umarım şimdi
-
@ryan dediğim rakama temettü ve çift maaş dahil değil
-
@marsiyal direk aylık net maaşı söyledim yoksa tabi onlarda var
-
@muzgor öyle guy maasina denk oluyordur sanırım. Sizde genel merkez ile şube arasında çalışmada fark var midir ? Benim tanıdıklarım genel merkezde çalışıyor memnunlar siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada kuzenim guy bende sizi bilgilendiriyim. Suan icin is yükü var açık çok ama dediğimiz is yükü tabiki özelle kıyaslanamaz memur sonuçta rahatlar 8.30 - 17.00 ortam güzel ama dediğim yoğunluk ilçeden ilçeye değişiyor tabi
-
@ryan ben şubede çalışıyorum ama bildiğim kadarıyla şube kadar yoğunluk olmasa da birimden birime değiştiyormuş şöyle bişi de var bazen genel merkezde 8 e kadar mesai uzayabilşyormuş bazen 11 i gören bile olmuş bankanın böyle şeyleri olabilşyor
-
Ama dediğim sapma durumu daha çok genel merkezde
-
@muzgor evet arkadaşlar fotoğraf atıyor bazen 8-9 a kadar uzuyor sanıyım şubede is saatleri nasıldır yanı kapandıktan sonra siz çıkıyorsunuz sanırım
-
@ryan belki tam anlatamamisimdir yanı 17.00 yada 17.30 gibi banka kapandıktan ne kadar sonra çıkıyorsunuz demek istedim
-
@ryan genelde 6,6.10 oluyor bazen 7 ye sarkıyor
-
@paretowilfredo hocam bir şey sormak istiyorum bu mülakat sonucunda yedeğe kalanlar daha sonraki ilanlardamı değerlendiriliyor yoksa daha öncesinden bir şansları var mı ?
-
@paretowilfredo mülakat tarihlerinin geç açıklanması karıştırdı ortalığı, ya da yapılanma karıştırdı :)) şimdi yeni bir bakan gelirse, o toparlar mı daha mı çok karışır. Acaba(?) Ben eskilerden şöyle geçmişinde vergi,hesap olan bir entelektüelin bu işi çözeceğini düşünüyorum.
-
Yine de yeni ilanın hazırlığı varlığı her ne kadar tarihi bakanlıkta ki sürece bağlı olsa da güzel haber. Teşekkürler @paretowilfredo
-
@kaldorhicks Yedeklerin yedeklik hakkı bir sonraki ilana kadar korunuyor dostum. Yalnızca o alım için geçerli bu hak. Aynı il için yeni alım geldiğinde yedeklik hakkı düşüyor. Sonraki alımlarda kazanılmış hak sağlamıyor dostum.
-
@paretowilfredo anladım hocam saolun
-
Merak ettigim kpss sonuclari aciklamadan once alim yaparlar mi acaba diyorum .umarim ilan gelir.