2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sonuçlar açıklandığına göre ne yapıp edip o ilanı getirmeliyiz arkadaşlar . Çalışmalara zaman kaybetmeden başlamamız lazım
-
-
Evet arkadaşlar beklediğimiz mülakat sonuçları açıklandı ne yazık ki 1000 guy adayi arkadaşımız kazanamadı kendileriyle beraber insallah yeni sınav gelmesi icin burdan beraber organize olcaz p.tesi başlarız diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz arkadaslar
-
Su 1 ay boyunca sürekli gündemde olacak şekilde etkinlikler yapmalıyız
-
Mülakat sonuçları açıklandı arkadaşlar, sıra bizde bizim gücümüze artık
-
Mevcut süreç tamamlanmış oluyor artık demi yoksa ben rüyada mıyım hala açıklanacak bir guy yok değil mi arkadaşlar :))))) sıra bizde artıkkkkkkkkkk
-
Evet arkadaşlar artık sıra bizde
-
Pazartesinden itibaren etkinliklere başlamak lazım.Genel bir başlıkla hem Maliye Bakanlığından hem de Çalışma bakanlığından kadro talep edelim.
-
Baskı kurmak işe yarıyormuş demek..
Madem öyle şimdi yeni ilan için devam -
Mülakat için çok organize bir iibf vardı şimdi yeni ilan için organize olmalıyız
-
Veeeee orkestra başlasın. Biz de o ilanı KPSS’den önce getireceğiz inşallah. Nerde ne zaman başlıyoruz etkinliğe? Bugünkü mülakatlar açıklansın diye parmaklarım uyuşana kadar twitterdaydım. Artık beni kimse tutamaz o sene bu sene arkadaşlarım o ilan gelecek hepimiz atanacağız
-
Elenen arkadaşlar da burada olacaktır artık. Canınız sağolsun. Belki hemen ilan gelir ve süreç hızlanır. Herkesin katılması temennisiyle.
-
Şimdi elenenler çok üzgün doğal olarak ama biraz hafifleyince onlardan da destek alırız.
Zaten yeni ilan gelmesi en az bizim kadar onların da işine gelir düşünsene eleniyosun 1 ay sonra yeni ilan geliyo çok çok büyük bi şans yani.
O yüzden birimiz hepimiz hepimiz birimiz için -
Bu ilan buraya gelecek inşallah
Gelsin ordan 1500 kişilik guy ilanı allahım -
Ah ah gazete ilanı verecek kadar param olsa şak diye vercem valla
Lütfen güzel taglar belirleyelim -
Merhaba dostlar, cok şükürki varolan süreç tamamlandı ve artık yeni bir alım için planlama yapılmasının önü açılmış oldu geçen gün yazdığım iletide de söylediğim gibi temmuz ayında yeni bir alım düşünülüyor umarım bundan sonraki süreçte hersey yolunda gider ve planma biran önce yapılırak kpss öncesi ilanımıza kavuşuruz. Yine söylüyorum dostlar bizim alın terimiz gibi bir teminatımız var bu nedenlede verdiğimiz emekleri taçlandıracak ilanlar elbet gelecektir biz iibf ailesi olarak birbirimize desteğimizi sürdürelim etkinliklere azami katkıda bulunalım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
-
@sherlock-holmes inşallaaahh 🤲
-
Şimdi 2018 guy başlığına bakıyorum da insan imreniyor yahu ! Allah bize de nasip eder inşallah. Bunu buraya yazıyorum, gün gelecek alıntılayacağım mutlu bir şekilde.^^
-
@sherlock-holmes uzun zaman sonra olumlu bi duyum aldık sonunda Allah razı olsun hocam..artık vakit kaybetmeden başlamalıyız etkinliklere hadi 2018 sıra bizde
-
@sherlock-holmes sayiyla ilgili bi duyum var mi hocam