2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben de varım kardeşim
-
Hocam aslında watsaptan grup kurmak hem çok zaman alır hemde herkes gruba katılmak istemez benim önerim ayrı bi sayfa açalım forumda herkes oraya yazsn hem grupla ugrasılmaz hem de herkes maddi manevi destek olur ya da bu sayfadan götürelm işi ben bu işe girişince paranın toplanacagnı düşünyrm ya. ben her türlü uyarm sadece öneri benimkisi siz ne dersenz
-
@aknc bende değilim Malesef
-
Valla tek is whatsap grubu kurmaksa kurayim grup bağlantısı buraya atarım numara ekleme derdi olmadan isteyen girer
-
-
@ryan 3 saniye sonra yasak olduğunu öğrendim
-
Ben de bilmiyorum arkadaşlar bunu daha önce organize eden arkadaş söyledi. Ona sorayım bu olayı ya.
-
@i̇ibf bu sayfadan devam. Organize edecek arkadaş akıbeti anlatan entry ile başlangıcı yaparsa gerisi gelir. Bekliyoruz kendilerini bu sayfaya
-
@albertcamus genel asayiş he :))
-
@strtmn bunu söylemeyi ben akıl edemedim sanki. Ben anlamıyorum zaten geçen sene burada paylaşılıyordu bu sene neden olmuyor
-
Bence de whatsapp grubuyla filan uğraşmaya gerek yok zaten grupta napıcaz ki.
Burda bi başlık açalım hesap numaralarını sık sık paylaşalım para toplayalım .
Zaten önemli olan dersanelerden ve hocalardan yardım alabilmek aslan payını onlar veriyo çünkü. Onun için de çevresi bağlantısı olan arkadaşlar , Facebooktaki ve buradaki adminlerden destek istemeliyiz . O şekilde ufak ufak başlayalım anca zaten az para değil çünkü -
Mülakatlar açıklandıktan sonra atanan arkadaşları darlar onlardan da maddi destek isteriz atanma hediyesi olarak tamam işte
-
@aknc nasıl akıl edemedin sanki?
-
Destek olanlar +1 desin bir şey desin. Çok yavan bir görünüm var gibi. Nasıl olacak böyle, yine İİBF maalesef böyle vs mi diyeceğiz.
-
+1 burdayız
-
@strtmn arkadaşa buradan yazmasını söyledim kaç kere
-
Talebi görmediği için belki, çünkü hakikaten oturup beklemeyi tercih eden arkadaşlar yoğunlukta sanırım
-
@strtmn onlar ilan gelince ses verecek 10-20 arkadaş aynı şehri 80-90 puanla il tercih edeceğini yazacak buraya
-
@aknc buraya " of yha boşa mı çalıştık " felan yazicaz o zaman
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
nu söylemeyi ben akıl edemedim sanki. Ben anlamıyorum zaten geçen sene burada paylaşılıyordu bu sene neden olmu