2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ne demek önemli değil her zaman bu tarz etkinliklere destek olmak lazım .
-
İş bankası varmış sadece hocam Buket Çoban
-
Tamam yarın ulaştırırım inşallah muvaffak oluruz .
-
@atam2811 eyvallah sağolun
-
@atam2811 yani bu hesap tek hesap bunda toplanıyor kardeşim
-
Bu başlık niye durgun arkadaşlar sınava çok az kaldı 2019 sınavından önce bu ilanı almalıyız bugün etkinlik var 3 hesaptan yazıyorum 13 yaşındaki kardeşime twetter açtım siz düşünün.Bu ilan gelirse sosyal medyanın gücüyle bizim çabamızla gelir .
-
@müşrif +80 puani olanlar suan dünyada sadece sgk varmış gibi davranıyor ve sadece ona yoğunlaşmış ve bazı kişilerde umudunu yitirdi herhalde sınavın gelme olayıyla ilgili yanı aklıma bunlar geliyo
-
Akşamki etkinlik çok kıymetli
-
Aksamda hatırlatacağım. Sevgili dostlar kendi şahsi hesabını kullanmak istemeyen 2. Hesap açıp profil resmini boş bırakmasın lütfen yoksa spam olarak algılanıyor. Akşam hepimiz daha yüksek bir sesle o ilanın gelmesi icin uğraşacağız
-
@ryan sgkya +83 yapalım hocam onu. Sgk için 83 aşağısı umutsuz vaka bana kalırsa
-
@müşrif sgk girecek olanlar sanıyor ki yeri garanti. 350 kişi alınacak, 4 kişiden sadece 1i. Tek sgk ya bel bağlayan guy nasıl olsa gelmez diyenler umarım 2019 kpss de istediğiniz +90 puanları alırsınız. Yüksek puanlı da mülakattan eleniyor bunun farkında değilsin galiba. Amacımız ne kadar çok ilan o kadar çok mülakat o kadar çok şans. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Sgk var hali hazırda ve vmy için ciddi duyumlar mevcut sanırsam gelecek kpss öncesi 1000 kişi ve test olacağı konuşuluyor ve mhuy dedikoduları herkes bunlara yoğunlaşmis durumda ondan sessiz ve az kaldık elenince ve istedikleri gibi olmayınca kürkçü dükkanlarina dönerler ama biraz geç olur. Bu yıl gelebilecek herşey gelsin herkes emeğinin karşılığı alsın guy da gelsin dguyda yani benim fikrim bu
-
@ryan Benimde artı 80 puanım var ama bu süreçte tek ilana bağlı kalınmayacağini çok acı bir şekilde öğrendim fazla sayıda bir alım nereden gelicekse oraya yönelik de etkinlik yapmalıyız buda olası bir mhuy ve guy inşallah
-
@müşrif herkes sizin gibi düşünse keske özellik +85 puani olanlar tamamen buna odaklı gelebilcegini düşündüğü icin
-
Arkadaslar ne vmy ne mhuy suan gelebilecek guy sinavinin yerini tutmaz etkinliklerde guy basligini one cikarip dedikodusu donen sinavlarin talep edilmesi cok onemli tag ona gore belirlenmeli ve herkes elini tasin altina koymali ne kadar cok ilan o kadar cok aileyi sevindirir.Allah hepimizi muaffak eylesin.
-
@ragnarnurkse Kesinlikle Gelir uzman yardımcılığı önceliğimiz olmalı elbette mhuy vmy de söylenir ama tag Guya yönelik belirlensin zira soru sorduğumuzda kamumu maliyemi sorusunu duymaktansa ne istediğimizi kaç kişilik istediğimizi açık açık belirtelim tag da. Mesela Maliyeyeseçimoncesi2000Guy
-
@müşrif bence yapılacak her twiter etkinliğinde sadece bu tagı kullansak farkındalık yaratabilir
-
@mervenil aynen katılıyorum. Ama sayıyı ne kadar yüksek istersek o kadar kâr Kayserili hesabı biz ne kadar yüksek alım istersek onun yarısı kadar kişi istiyorlar
——
Ne yapacaksınız 2000’i 1500 neyinize yetmiyor alın şu 1000 kişilik ilanı sizde rahatlayın bizde diyorlarEn az 5000 isteyelim anca yeter
Ayrıca akşam saat 9’daki genel etkinliği unutmayalım dostlar. tag belli olunca yine haberleşelim.
-
Bu duyumlardan sonra etkinlikte rekor kirmaliyiz!
-
@mbguy doğru söylüyosun hocam sayı olarak ne kadar istersek yarısından azını veriyorlar o yüzden çok çok isteyelim akşam yine elimizden gelenin fazlasını yapıp gelmez denilen şu ilanı alalım artık