2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@atanamayan çok fazlada biz neden ilan bekliyoruz kardeşim hadi onu geçtim ben atanmış olsam bile bunu kabul etmem edemem. Kusura bakmasın kimse düz memur olupta uzmanlık alanlara ben üstad gözüyle de bakmam ! Yeni atanmış a grubu sürecinden geçmiş Gelir uzman yardımcısı gözümde daha üstaddır!!!
-
Tugrul hoca etkilemez yazmış. yaşayıp göreceksiniz demiş.
-
Etkiler işte yaa nasıl etkilemez basit matematik işte. Gerçekten o kadar sinirliyim ki galiba aklımı kaybedicem.
Yaa hadi etkilemedi diyelim yine de benim kanıma dokunuyo arkadaş ben afedersiniz ama eşşek miyim yıllardır çektiğimi ben biliyorum yaa isteseydim daha azını olurdum.
Ben ne demeye elin vasıfsız adamıyla denk olayım ki.
Kimse bana eşitillik zart zurt demesin ya. Onu bunu aşağılamak da değil bu.
Allahaşkına NEDEN???? -
İşsiz İİBFliler cefasını çeksin, işi gücü olanlar sefasını sürsün.. Adaletin bu mu dünya!!
-
@ücüncütekil kurumici sevici Tugrul mu ? ucuyor o havalara suan
-
https://twitter.com/erkanakcay45/status/1134128860096868353
Karar gerekçesi paylaşılmış. Bakın bu sınavı almak için MHP den yardım istemişler geçen senede MHP den bir milletvekili bizim için twit atmıştı. İlla iktidar partisine gitmeye gerek yok. Bazı günlerde grup başkanvekillerine özel etkinlik yapabiliriz onlardan yardım isteyebiliriz.
-
Size bi hikaye anlatayım arkadaşlar..
Kamuda hizmetli,bekçi gibi kadrolar var bilirsiniz.Yıllar içinde bu kadrolardan kurum içi yükselme şeklinde çok fazla kişi memur oldu.Bu açılan kurum içi HAKLI MÜCADELESİ (!) sayesinde memur kadrolarına geçtiler.Sonra yine haklarını aradılar ve uzmanlık vs.. kadrolara geçtiler geçiyolar.Genel olarak bu kurum içi taleplerini sendika bastırıp karşılanmasını sağlar.bu sendikalar mülakatlarda kişilere referans (!) olur.
Şuan kamuda yüzlerce aöf mezunu müdür ve müdür yard. var. çoğunun son 15 -20 senelik kariyeri yukardaki gibi. Güvenlik görevlisi bekçi vs. başlayıp yükselmeyi HAK ETTİKLERİ için sizin amirleriniz olcak birileri bu hak dağıtımları sonucunda.Aranızda Siyasal Gazi Hacettepe İstanbul Marmara Dokuz Eylül gibi üniversitelerden mezun kardeşlerim var.Çok üzücü arkadaşlar.Diyeceklerim bu kadar.İyi yükselmeler deriz ancak..... -
Her şeyi geçtim hadi ilanları falan da etkilemez diyelim yine de bu olay ADİL DEĞİL. Zamanında bi şekilde! kuruma girmiş insanlarla, yıllarını tonla alan dersine zaman ayırarak harcayan insanların ne maaş olarak ne de statü olarak aynı kefeye koyulması hakkaniyete aykırı. Yazıktır günahtır, lise mezunu insanlarla bugün yıllarını vermiş arkadaşlarımız eşitlenecek öyle mi? Kına yaksınlar, diyecek bir şey yok.
-
Üzüldüm bu kadar yapılan emeklerın boşa gitmesine. Hatta yıkıldım. Çünkü 10 ay oldu ve hala bekledıgımiz yüklü alımlar gelmedı. Tarihte bır ılk olacak 2019 kpss den once guy gelmıcek. Bu benım fikrim. Bu gıdısat bunu gosterıyor. Ha Insallah bız yanılırız. Onlara kurum ıcı sınav acan devlet büyükleri bizleri de umarım düşünürde kadro verır. Zaten bızı hep süründürür sonra hakkımızı verırler, tabı verirlerse hak ettıgımız kadroları.
-
Şuan sinirden ellerim titriyor ezan okunuyor ve duam bizim emeğimizi çalan herkes bunun vebalini bu dünyada da ahirette de versin ! Arkadaşlar bu böyle susmakla olmaz Ankara'da olanlar toplanıp meclise gidelim birşeyler yapalım artık yeter !
-
Yaz yaz sil....Bu işin sadece bütün gün kütüphaneye kapanıp ders çalışmak olmadığını anladık mı dostlar? Ya da her sakallının dedemiz olmadığını anlamamız için.... Arkanızdan iş çeviren adamlara her gün prim yaptırdınız, sizin temsilcinizmiş gibi rol kesmelerine müsaade ettiniz hadi bakalım o ve onun gibiler istediğini aldı şimdi dairede üstadınız piyesini oynacaklar!!!
Muhatabım ne yazık ki önünü ardını düşünmeden kim olduğunu bile bilmedikleri "adam"ların ardına düşen kardeşlerimdir. İİBF/SBF mezunlarının derdini sahiplenmeden, biz nasıl bir ortamda yaşıyoruz, bu koşullar nedir,nerden gelip nereye varıyor kafa yormadan gelişine yaşayan kardeşlerimdir.
-
@plansız malum kişi "ben haketmiyor muyum" demisya aslında tam olarak altina yazilmasi gereken "evet haketmiyorsun" olacak. Gerisi lafı güzaf
-
Öyle bi verdiniz ki arkadaşlar ipleri olacakları söyleyim mi? Bi araya gelip bi etkinlik yapın çok da ses çıkarın hatta. Bi kere oldu hatırlayanlar bilir İİBF'li Kadro İstiyor etkinliği. O zaman bu forum dahil peşine takıldıklarınızın terörist olmadığını nerden biliyosunuz? diyenler vardı hani. Siz bugün bi karşı etkinlik başlatın bu lokmayı kaptırmak istemeyenlerin kara kampanyasında ne fetöcülüğünüz kalır ne algıcılığınız. çok uzakta aramayın gezin profilleri anlarsınız neyle karşılaşcağınızı o maskelerin nasıl düşceğini ve nası ucuza satıldığınızı.
-
Ya arkadaşlar allah aşkına gazete ilanı tweetter etkinliği ne varsa yapalım bi kendinize gelin arrık yeter ya
Hala da ses çıkarmazsak yazıklar olsun bize -
Teşekkür ederiz sayın bakanım ! Bir mübarek ramazan gecesi Tuğrul koçer gibi adamların da gayretiyle İİBF ölmüştür. Ruhuna fatiha.
-
@köşeminderi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
https://twitter.com/erkanakcay45/status/1134128860096868353
Karar gerekçesi paylaşılmış. Bakın bu sınavı almak için MHP den yardım istemişler geçen senede MHP den bir milletvekili bizim için twit atmıştı. İlla iktidar partisine gitmeye gerek yok. Bazı günlerde grup başkanvekillerine özel etkinlik yapabiliriz onlardan yardım isteyebiliriz.
Fark ettiniz mi bilmiyorum dostlar önergenin altındaki imzacı "vekil"leri, bu işin politika kısmı ayrı bir tartışma konusu olduğu (kaç partiden imza var mesela! ) gibi bir de kalite/nitelik problemi ne demek görmek isteyen baksın. Sizce bizim hangi dersleri aldığımız, hangi koşullarda sınavlara hazırlanıp kaç aşamalı sınavlardan sonra işe girebildiğimiz konusunda ufacık bir kaygıları/endişeleri var mı! Hep söylüyoruz bizi bizden başkası anlamaz. Oturup kalkıp düşünelim 'Biz kimiz?' diye.
-
@gmzankr066 sanmıyorum ses çıkaracaklarını 2019 yeni girecek olanlar zaten katılmaz benim puanım yok ilan gelse işime yaramaz der.2018 puanlılar guy dguy oldu onlarda hakkı olan belki de tatilini yapıyorlar. Etkinlik için dershane dershane gezen arkadaşımızı zimmetçi diye iftira atanlar olduydu. Tercihiniyap üstadları malum kişi ve site için o kadar üstü kapalı uyarıda bulundu. Fakat arkadaşlarımız hala kaptan dedikleri gemici dedikleri kişinin yanında arkasında oldu. Bizden birlik olmaz biz olamayız.
Anlamadığım şu pareto üstad şu ilan gelcek dedi o ilan geldi ama yine de malum kişi kadar saygı duyulmadı -
@pareto_wilfredo şu camiada sözüne güvendiğim tek insansın sen söyle ne yapalım bu hak mı adalet mi ? Bu kadar görmezden gelinecek bir emek mi bizim verdiğimiz bu emek 1500 kişilik guy ilanı gelse susucaz artık o bile gelmiyor.Sinavdan sonra gelebilir deme üstad biz niye girdik o zaman 2018 e bu bizim hakkımız değilmi ! Düz memurun uzman olması hak mı adalet mi ? Sen söyle ne yapalım kendimizi mi yakalim !
-
@plansız konu zaten de bu bizi yönetenler bizim farkımızda değil. Bizim yapmamız gereken bizde varız demek bizi de görün demek ama İİBF liler o kadar silik ki hakkını aramaya korkuyor. Sesimiz çıkması için de etkinlik etkinlik etkinlik forum üstadları bile etkinlik derken at gözlüklü kardeşlerimiz gözlüğünü takmış ders çalışıyor. Al kardeşim 95 i gir ilk 100e tün ünvanlar senin olsun
-
KARARIN altinda imzasi bulunanlarda gösteriyor ki kisiler önemli değil hepsi aynı kapıya çıkıyor zihniyet emek hırsızlığı ramazan gününde yaptıklarınzla boğulun!!