2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ücüncütekil ya ben fikrimi belirtiyorum.. Yanlısım belkıde.. Ama emeklı sayısı cok fazla bu kurumun personel ihtiyacı bitmez..
-
Bir hocama yazdım böyle bir imkan varmış ama yeniden düzenlenmiş cevabı verdi kafa karıştı benim
-
Aylar sonra ilan gelince bak etkilemez demiştim ben gördünüz mü basitliğini şimdiden görüyorum ben. Belki şimdi gelecek ilan bu sınav yüzünden askıya alındıysa etkilenmemis mi olacak?
-
@atanamayan Uygulama o dönem değiştiği gibi bu dönem tersinede dönebilir hocam. olanlarda bunun emaresi okuyabilirsek eğer. Ayrıca bu 3 4 sene kpss ye emek veren gençlerin kadro hakkının haketmeyenlere verilmesini meşru kılmaz hocam. dedikleriniz haklı olabilir ama emeğe göz dikmek haklı çıkarılamaz. bu konuda kesinlikle emek vererek mesleğe girmiş olanların bir olması lazım. çatlak sesler bu yanlışlığa anca çanak tutar.
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Aylar sonra ilan gelince bak etkilemez demiştim ben gördünüz mü basitliğini şimdiden görüyorum ben. Belki şimdi gelecek ilan bu sınav yüzünden askıya alındıysa etkilenmemis mi olacak?
yavuz hırsız ev sahibini bastırır hocam.
-
Pareto üstad çok güzel dile getirmiş sen hakkın olanı aramazsan başkası hakkını alır. Oturduğu yerden devlet bize bakmıyor bizi almıyor hükümet başarısız diyenler yattığı yerden ilan bekleyen kardeşlerim umarım bazı şeyler dank etmiştir. Kurumiçi sınav isteyenler ile geçen senelerde twitter da o kadar tartıştık ettik ama masa başında ilan gelmiyor diyerek ağlaya ağlaya ders çalışan fake hesap bile açtırmadığım kardeşlerimiz tartışmalara katılmıyordu bile. Her zaman diyoruz etkinlik şart şart şart ama anlamak istemiyorsunuz bunu sizin için puan almak daha önemli 76 ile atanıp 90 ile elenen arkadaşlarım var sen hala puan derdindesin. İlan derdinde değilsin çünkü ilk gelene ilana başvurup hemen kazanacaksın zannediyorsun
-
@atanamayan peki hocam nerden bieceğiz o ihtiyacı b grubundan karşılamayacağını hem daha az maaş ödemiş olacak, biz bu ülkede neler gördük neler ...
-
@godot, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
ma emeğe göz dikmek haklı çıkarılamaz. bu konuda kesinlikle emek vererek mesleğe girm
Guy'da giderse zaten a grubu biter.
-
@godot beni yanlış anladınız sanırım.. Kesınlıkle adalet li değil. Bizlere yıllarca kpssye yıllarını vererek kuruma atananlara atanmaya calısanlara yazık.. Bu konuda hemfikiriz. Ben sadece alımları etkılemeyecegnı dusunuorm. Benim fikrim bu şekilde..
-
Arkadaşlar bu bizi yıldırmasın devam edelim vekil tanıdıkları olan arkdaşlarımız varsa onlar yardımcı olsalar etkinlikleri artırsak cb yazı yazılsa mağduriyetimiz den dolayı
-
@atanamayan inşallah dediğiniz gibi olur
-
@fridakahlo hocam hiçbirşeyin garantisi yok ztn.. Bu karar genel kuruldan geçmeseydidde yine de biz b grubundan alım yapcaz diyebilirlerdi.. Ben alımları etkilemeyecegnı dusunuorm. Umarım yanılmam
-
Abi biz ne için uğraşıyoruz allah aşkına böyle şeymi olur türkçe matematik çözerek uzman olacak millet vallahi yoldım bıktım yav.
-
bende bi daha yorum yapmıycam arkadaşlar bu konuyla ilgili. siz en güzel üniversitelerden mezun olun alt başlıklarıyla beraber 50 civarında derse hakim olun. defalarca mülakatlarda elenin.geceniz gündüzünüze alın teriniz göz yaşınıza karışsın.sonra siz bi geçin aynanın karşısına sorun arkadaşlar, ben atanmayı haketmiyormuyum ? diye. dediklerimizi emek çalana malzeme ettiren süreç. yazık. herkese iyi forumlar ve iyi uykular arkadaşlar.
-
@godot Bay tk nin amacı yıllardır buydu zaten herkes dile getirdi ama tk sevdalıları tk hocamcıları tk üstadımcılar görmüştür umarım.
-
Anayasa mahkemesine, ordan Avrupa insan hakları
Ya da ilan bekleyelim.
Ha sen galiba makro mikroyu 67557 dönen arkadaştın değil mi?
Canım benim, kolay gelsin. -
Allah aşkına kurumun personel ihtiyaçı çok fazla demeyin ilan getirmek için twit atıyoruz bize ilan gelsin ihtiyaç fazlaysa eşşek kafam otur matematik çalış gir işte ne uğraşıyon
-
Arkadaşlar kabul edersiniz ki en çok açılmasını istediğimiz ama bir o kadar da bu sene üstüne düşülmeyen ilan maalesef GUY ilanı . 1 haftadır bazı arkadaşlarla sürekli yazıyoruz aramızda para toplayalım diye toplam para 1925 TL ya ortalama 20 TL yollanmış kisi başı buda 100 kişi eder 100 ya koskoca guy bekleyen bu ahaliden bu kadar toplandı geçen sene gazete ilanı için 2-3 gün sürmedi herkes destek verdi biz böyle nasılsa birileri uğraşıyor yada uğraşır deyip köşeden izlersek bu ilan gelmez arkadaşlar böyle hakkımız olanida elimizden alırlar izlemeye devam ederiz. Herkesin Herseyin hakkında hayırlısı olsun dostlar daha söyleyecek birsey yok.
-
@atanamayan inşh dediğiniz gibi olur hocam ben yanılmış olurum
-
eskiden de gib kurum içi alim yapardı yeni bisey değil ki alımları etkileyeceğini sanmam.