2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@idealistbiri nezaketiniz anlam yönünden olumsuzluğu arkaik kılıyor. :))
-
@paretowilfredo tamam sağol hocam
-
Tabi mülakat tarihleri bu kadar geç açıklanmasaydı, çiçek gibi bir ilan ile karşı karşıya olabilirdik
Tespitin yikiciligi açısından dile getirdiğim için çok üzgünüm -
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Tabi mülakat tarihleri bu kadar geç açıklanmasaydı, çiçek gibi bir ilan ile karşı karşıya olabilirdik
Tespitin yikiciligi açısından dile getirdiğim için çok üzgünümDguy değilde guy mülakat sonuçları da geç açıklanırsa hepten yandık
-
@muhalba bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin :))
Yani bunu düşünmek bile yasak olmalı! -
@muhalba mülakat açıklama süreci maksimum 20 iş günüymüş Hocam. Son güne kadar bile bekleyebilirler şaşırmıyorum artık
-
@muhalba hee birde o var
-
Arkadaşlar ben bu sene ilan beklemiyorum açıkçası ilan eylül ekim gibi gelir gibime geliyor kasımda olabilir
-
Bahsettiğiniz aylar hangi seneden?
-
@strtmn 2019
-
20/05/2019 1000 kişilik Gelir Uzman Yardımcısı ilanı totemini yapayım,lütfen kimse ümidini kırmasın çalışmaya devam inanıyorum o ilan ge le cek! geldiğinde en azından bilgiler uçup gitmiş olmasın.(totemdir)
Facebook’ta biri bunu paylaşmış ️ Totem diye özellikle de belirtmiş.
-
@paretowilfredo nisan ayında mevcut mülakatlar tamamlanınca,açıklanma payı falan en iyi ihtimal KPSS öncesi gibi gözüküyor.Keşke daha önce gelse tabi.
-
@takao inşallah 2019 kpssfen sonrasına kalmaz da buna da şükür diyelim
-
Gelmedin yar gelmedin
-
Anlaa bizi gidecek yolumuz yok
-
Önce okulda başladı sevdan
Çikolata sevgilim nerdesin
Sabah seninle açıldı gözüm
Mısır piramidim nerdesinAtölyede sevdim seni
Prinç pilavım nerdesin
Neden baktın öyle bana
Zakkum çiçeğim nerdesin -
Biz bu sonbaharda buluşacaktık
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
Taşlara mı döndü kalbin gelmedin
Aylar geldi geçti sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun... -
Denizde yüzüyo boy boy odun
Evde ne şeker kaldı ne de un
Denizde balık gibi yatıyo ay
Şinanay yavrum şinanay
Böyle giderse pahalılık vay vay vay
Kafada ne tahta kalacak ne de yaygençler dayanamadım kusura bakmayın.
-
Allahını seven üzerime bi ilan atsın :)) böyle gidersem istemeye istemeye mali müşavir olacağım :I
Kendi çapımda beklentim Haziran ama kendi beklentime bile güvenemiyorum. Haliyle ders falan da çalışamıyorum o da hak getire Ne durumdasınız dostlar? Çalışabilen var mı ? -
@mbguy, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Allahını seven üzerime bi ilan atsın :)) böyle gidersem istemeye istemeye mali müşavir olacağım :I
Kendi çapımda beklentim Haziran ama kendi beklentime bile güvenemiyorum. Haliyle ders falan da çalışamıyorum o da hak getire Ne durumdasınız dostlar? Çalışabilen var mı ?Önümde ilan olmayınca ben de çalışamıyordum ancak vakifbank sınavına girme kararı aldım. En azından bazı derslere yogunlasabiliyorum.