2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mbguy bende durdum durdum başlattım smmm stajını. Bekleme hocam başlat geçtiysen stajı. En azından bir meslek öğreniyorsun .
-
Bu yol nereye gider? @paretowilfredo
-
@strtmn Yapılanmaya dostum
-
@paretowilfredo yapılanmada netleşen ve bizimle paylaşabileceğin durum var mıdır üstad ?
-
@paretowilfredo
Bir dostun yanında part time görev alıyorum zaman zaman ile konuya gireyim.
Baya bir iş kesti, bekliyoruz yani. Film, futbol, siyaset derken can sıkıntısından muhabbet sohbet yani. Bir ara dükkanda tek kaldım. Yemin ediyorum yemek sepeti ayrı, telefon ayrı, özel telefon ayrı, hesap ödeyen müşteri ayrı, mal bekleyen müşteri ayrı gibi bir durum oldu.
Tüm bu bekleyişin sonunda, ilan yoğunluğu ile karşı karşıya kalma ihtimalimiz geldi tabi aklıma -
@strtmn Bu muhabbet nerede gerçekleşiyor tam olarak
-
@takao reklam olur. :)) Ben biraz işin takva boyutunu ortaya koyayım dedim kendimce, hayat nezdinde... Sade bir yurttaşın basit bir enstantanesi
-
Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara
Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında
Her adımda beni ararsın gözün dalar ufuklara...Nolur gel artık guy'um :))
-
arkadaşlar 24 haziran değişikliklerini de içeren guy çözümlü soru bankaları çıktı mı, bilgisi olan?
-
ve tabi sizce 77 puana Guy gelir mi?
-
@çölkaplanı çıkmadı
-
@çölkaplanı kpss öncesi gelirse inşallah gelir hocam
-
@çölkaplanı sıralamanız tahminen 7000 civarıdır ve guy için tahmini 1000 kişilik bi alım için gayet yeterlidir.tabi bu yıl İstanbul’da olduğu gibi bir kaç ekstrem il olabilir , onlar hariç.
-
eywallah hocalarım teşekkür ederim cevaplarınız için.)
-
Bu ilan gelmeyecek galiba
-
@paretowilfredo dostum yapılanmada eğer guy olmayacaksa duyumlarıniz o yöndeydi en don.Neden guy ilani yapilanmayi beklesinki.Gelmemesi 1000 kisilik alimin daha tamamlanmasi degil mi?Yapilanma Dguy Vmy gibi kadrolari ilgilendirecek gibi duruyor.Nitekim ertelenen vmy sinavida bunu göstermis oldu.Benim tahminim denetim alimi icin yapilanma sonrasi yüklu bir alim olabilir.Ancak guyu bir türlu yapilanma surecinde masada goremedim.
-
@paretowilfredo guy gib persineli.Vdk sayet gibe baglancaksa eskiden oldygu gibi vergi denetmeni benzeri bir kurum mu olusturulmak isteniyor.Cunku onceden guy ile vergi denetmenligi ayni vergi dairesinde calisiyorlarmiş.Kisacasi siz neler bekliyorsunuz bu yapilanma alimlari nasil etkiler
-
Zaten pareto üstad, mevcut süreç tamamlansın bir görek dedi. Ama yapılanma da her şeyin önünde dedi. Yani, yapılanma geri kalan her şeyi ikinci plana atıyor gibi...
-
Bu iş en iyi ihtimalle kpss öncesine kaldı artık, yapacak bir şey yok.
-
Seçim öncesi son etkinliğimiz bugün saat 20.00'de.Yüksek katılım gösterelim.Bir nevi son çığlığımız olacak.