Boş verin gençler, bayram harçlıklarınız'dan üç beş hesaba atın da ilanı koparak bir an önce
takao tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Herkes personel daire başkanı, İsmail Aslan Beye, bir yıldan beri yaşadıklarımızı ve ilanın KPSS'den önce gelmesinin hakkımız olduğunu güzel bir dille mail atması zaruri.
-
3 kuruşluk dünyada kurda kuşa namerte yem olduk.Yazıklar olsun hadi kendimi geçtim,yanarım yanarım gözü yaşlı anama ne diyim. Ne umutlarla başlamıştım yolculuğa,şimdi ailemin gözlerinin içine neşeyle bakmayı aldılar benden.
https://www.youtube.com/watch?v=rissSuY8up8&start_radio=1&list=RDrissSuY8up8&t=4 -
2018 KPSS neden girdik yahu, çıldırmamak elde değil. Bizim kayıp bir yılımızın hesabını kim verecek! @Sherlock-Holmes @amirim hiç oluru yok mu işin.
-
Madem çarşamba kadar etkinlik yoktu ne diye para gönderilmeye izin verilmedi. Bin tl çoktan gelmişti, iptal etsinler tagleri temelli rotamızı yeniden çizelim, olacak iş değil.
-
Kurum içi sınavına çıkılan yönetmelik yayınlanmış. Bu gidişle bizim yerimize onların sınavı olur, bizim tarihi ve sayıyı da iyice ötelerler. Uyumaya devam edelim!
-
@paretowilfredo @2577 @amirim @can-mavi @mk-ank güzel haberleriniz yok mu ?
-
Damat Ferit Paşamızdan istihdamla ilgili tık yok.Ülke krizde demiyor da tasarruf paket önlemleriyle millet anlamıyor ne de olsa diye geçiştirme politikası. @paretowilfredo Bakan değişikliği söz konusu mu.Ajanslarda ticaret,hazine ve ailenin revizesi gündemde diye geçiyor
-
''Her şeyin çok güzel olacağı'' gün elbet gelecek.
-
İyi veya kötüdür ben de kendisini tanımam, ama en yüksek desteğini kendisi yapmış takdiri hak ediyor. Bol sıfırlı maaş alanların cebinde akrep olduğunu görüyoruz.
takao tarafından gönderilen son iletiler
-
Üsküdar'a gider iken aldı da bir ampul :))
-
@aknc Mekanını mı bastın naptın :)))
-
@atabey_ Kaynak sağlam mıdır, güvenebilir miyiz ? Sayıyı söleyin yine de fikir olsun:)
-
@supernatural Ne biliyim güvenim kalmadı bunlara, yedi ay mülakat bekleten ve bir yıldır alım yapmayan zihniyetten her şey beklenir.
-
@tikq Kim demiş ki göremedim. Olur mu olur valla şu yaşadığımız süreçe bakınca her şey mümkün.
-
2018 KPSS neden girdik yahu, çıldırmamak elde değil. Bizim kayıp bir yılımızın hesabını kim verecek! @Sherlock-Holmes @amirim hiç oluru yok mu işin.
-
''Boş insanlarla içi dolu hayaller kuramazsınız."
Charles Bukowski -
"Süslü Cümleler" demişti bir arkadaşım; belli ki üzerinde uykuya yatmışım. Uyanmaya yakın bulunca baktım kendimi şöyle bir, ah ne çok sevmiştim sizi! Yapamıyorum, yapamıyordum işte... çünkü 'süslü kelimeler' benliğimi gizler
-
Charles Bukowski: Süslü cümleler kurup, hiçbir şey sölemeyen yazarlar mükemmel addediliyordu ( yazısı istemsiz aklıma geldi ) Herhangi bir çağrışım belirtmiyor :)))
-
@paretowilfredo Benim süslü cümle kurma huyum yok, direk konuya giriyorum:)) Şahsınızı ima etmedim, sadece durum tespiti yaptım.
Sizi tanıyorum ve bilgi hakkımı guy için kullanacağınızı sölemiştininiz. KPSS öncesi gelme ihtimali sizce nedir.