2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hasan2 bazı iller risk altında olmakla birlikte gelir.
-
@strtmn ciddi mi benim hiç umudum yoktu
-
@strtmn 1000 kişilik alıma felan gelir mi acaba
-
Son taban puanlara felan bak fikrin oluşur. Kimse bilmez sorduğun soruları
-
@hasan2 2019 kpssden önce ilan gelirse olabilme ihtimali var ama 2019 kpssden sonra puanlar yükselir guyda büyük ihtimal
-
Az önce Fatih portakal bizden bahsetti hem de epey bahsetti şok içindeyim
-
@baelish katılıyorum 70 le kapanmaz bu sefer
iller. 75 ve üstü bekliyorum bende guyda -
Fatih portakal bir kez daha bugün bahsetti bizlerden.
-
Bir kere de her şey istediğimiz gibi olsun gelsin şu ilan sınav öncesi. Hep daha kötüsünü yaşamaktan gerçekten çok sıkıldık.
-
#SeçimÖncesiİİBFyeKadro
Twitter’dayızzzz
-
2019 kpss dahil edilmezse 1000 kişilik alımda 72-79 arası kapatır iller .
-
@lewis, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2019 kpss dahil edilmezse 1000 kişilik alımda 72-79 arası kapatır iller .
DguyGuy 1300 kişi aramızdan silinirse max. 79 tahminizden daha düşük bile olabilir. Çünkü o 1300 kişinin çoğu 2018 KPSS sınavına da girmiş kişilerdi.
-
@muhalba aynen hocam artı halihazırda bi kurumda uzman vs olarak çalışıp daha iyi bi yerlere atanmak için tekrar sınava giren de çok var onların da puanları genelde Yüksek onlar guya hiç başvurmucak bi kitle ve çoğu ilk beş binde
-
Son 3 yorum kaçla kapatır muhabbetini sonlamalı. Daha açıklayıcı ve mantıklı olamaz herhalde.
Herkesin gönlünce olsun... -
İnstagramda mülakat tarihini tutturan gibduyuru hesabı 2019 kpss önce alım mümkün görünmüyor yazmış umarım bu doğru çıkmaz
-
@baelish arkadaşlar beni biraz umutlandırdınız ya teşekkür ederim.
-
@hasan2 ben iyice umudu kesmiştim
-
@lewis ben o kadar olacağını zannetmiyorum
-
@delimisali bende böyle düşünüyorum nedense . 2019 acıklandıktan sonra gelebilir bence.
-
KPSS öncesi ilan gelmez de sonra gelirse ve onu da KPSS öncesi verelim derlerse yani 2020 KPSS biz 2 yıldan fazla ilan beklemiş olucaz ...
Hadi kpss öncesine kalmasın derlerse biz yine 1,5 yıl kadar beklemiş olucaz 19 KPSS ye girenler üç beş ay beklemiş olucak ...
Her türlü bizim suçumuz neydi diye düşünmemek elde değil 🤯