2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
bakan beyin konuşmasında kamu mu yoksa maliye mi dedi arkadaş tam anlayamadı kamu dedi yani bakan bey olayı B grubu alımı için anladı ve ona yorum yaptı
ve biraz da üstünkörü soruyu geçiştirdi umutlanmak yersiz gibi geldi -
Aynen kızın eli ayaği birbirine dolanmış.Kamu-maliye derken ortalığı karıştırmış.Yine de cesaretinden dolayı kutlamak lazım.
-
Arkadaşlar bahsedilen kız ben miyim bilmiyorum yani beni biri mi gördü orda sorarken anlamadım ama ben dün bakan beye esnaf ziyareti sırasında kpss öncesi a grubundan alım yapılıp yapılmayacağını sordum bakan bey de çalışmaların devam ettiğini eğer yetişirse kpss öncesi yetişmezse kpss sonrası alım yapacaklarını söyledi bence ısrarcı olup kendimizi kalan zamanda hatırlatırsak ilanı alırız. Bu arada soruyu uzatamadım alımın artıp artmayacağını da sormak istiyordum ama çok kalabalıktı bundan dolayı kısaca sordum sizler de takipçi olup sorun başka sorularınız varsa herşeyi başkalarından beklemeyin ben dün kaç saat bekledim gelecek diye.
-
Bu arada formun sadece ilan gelene kadar takipçisi olacağım. Geçen sene malum bazı arkadaşlar guy ilanı geldiğinde kimin ayağını nasıl kaydıracaklarını şaşırdılar insanların kafalarını karıştırıp gözlerini korkutup yanlış tercih yapmalarına sebep oldular ve gereksiz yığılma oldu istanbulda 76,5 ile açıkta kaldım ve forumu sadece takip etmeye ilan gelince tercih döneminde de asla bakmamaya söz verdim. İlan gelene kadar yine aynı tavrımı sürdüreceğim dünkü olayın bahsi geçince iyi niyete sahip benim gibi bekleyen arkadaşlarımı görünce dayanamadım bunun için yazdım ve hesap açıp olayı anlattım şuan açtım diye fake hesap olduğu düşünülmesin. İyilik yaramıyor çünkü bazılarına.
-
@aknc allah razı olsun hocam emek vermişsiniz gerçekten
-
@modigliani-0 bundan sonrasında hepimize iş düşüyor kpss gelmeden önce her yerden sesimizi duyurmamız lazım hiç susmadan durmadan. Ben yine olsa yine giderim beklerim ama bütün arkadaşlardan aynı duyarlılığı bekliyorum. Malum bazıları sadece ilan gelince ses veriyorlar onu da insanların aklını çelip yanlış tercih yaptırmak için yapıyorlar.
-
@aknc hocam bakana soru sorarken kpss -a ifadesini kullandıysanız o siz değilsiniz, bakan beyin Maliye mi ? Kamu mu ? diye sorması kafamızı karıştırdı , görünen o ki etkinliklere devam kendimizi hatırlatmalıyız
-
@fridakahlo olabilir çünkü ben kısa ve net bir soru sorup net bir cevap almak istedim bu yüzden a grubu diye özellikle belirttim eğer üzerine gidersek ilan kpss den önce gelir inşallah.
-
@aknc Bu konuşma birebir doğruysa eyvahlar olsun. Biz seçim öncesi gelir mi diye çabalarken, kpss öncesi bile zor demesi!!!
-
@olursaolur Dostum Bakanın yanıtı aslında aylardır söylediğim şeylerin çok kısa bir özeti. Bakanlık kpss takvimi bazlı değil yapılanma takvimi bazlı hareket ediyor. Bu süreçte artık son aşamada Bakanlık. Bu hale geldiğinden beri Sayın Bakan her yerde dile getirmeye başladı zaten çalışmalarda sona geldiklerini Nisan ayında bir şeylerin yoluna koyulacağını vs. Aslında verdiği yanıt alıma dair değil yine Bakanlığın kendi programına dair. Şayet süreç yetişirse KPSS öncesi ilanların bir kısmı gelir. Yetişmediği takdirde KPSS sonrası bence önemli. Asıl planlama o dönem için olacaktır.
-
@aknc o zamn olumlu bir şey hocam tşk gerçekten
-
@paretowilfredo üstad sagolasin iyi seyler duymak istiyoruz artik o kadar etkinlik vs çöpe gitsin istemiyoruz
-
@pepe35 hocam mevcut mülakatlar sonuçlanmadan gelen ilanın kimseye hayrı olmaz, biz yine etkinliklere devam edip kendimizi unutturmayalım,
-
ilanların kpss sonrası gelmesi demek biz 2018'lilerin 1 yılını daha çöpe atması demek resmen
-
@pepe35 arkadaşım kpss öncesi zor demedi yetişirse kpss öncesi olacak yetişmezse kpss sonrası olacak dedim ayrıca ben seçim odaklı sormadım kpss den önce mi olacak dedim bakan bey de bu yüzden kpss odaklı cevap verdi soruma. Şu tavırları bırakın ya birbirimize güç verelim diri tutalım inancımızı böyle bir yere varılmaz umutsuzluğa kapılarak.
-
Söylediğim gibi ilanın gelmesi bizim sesimizin ne kadar gür çıktığına bağlı ben böyle düşünüyorum.
-
@fridakahlo @Aknc Kaç ay oldu 2018 punıyla alım göremedik,avantaj konuşcak durumu geçtik.Siyaset tabiriyle yetişirse demek,zor demektir.
-
@pepe35 ileti kaldırılmıştır.
-
@paretowilfredo Sayın Bakan her yerde dile getirmeye başladı zaten çalışmalarda sona geldiklerini Nisan ayında bir şeylerin yoluna koyulacağını vs
Üstadın söylediğini ben de duydum. Bence kpss öncesi bu yapılanma sürecinde sona gelicenek bence biz de elimizden geleni yapıp ilanları almalıyız. -
kpss sonrası yüklü alım psikolojisine asla girmeyelim zaten biz 2018 neden girdik keyfine mi hazırlandık resmen 1 yılımız daha gitmiş olur kesinlikle artık etkinlikler çok önem kazandı