2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@i̇ibf "bu alım sonuçlanmadan yeni alım olmaz" mülakatların açıklanması ve beraberinde ki işleyiş yine normal olmazsa, yine bir bekleyiş olursa... Yeni ilanın zamanı inanılmaz belirsiz olur. Mart ayında bir takvimin şekillenmesi lazım. Naçizane*
-
Siz daha çok beklersiniz alım olacakmış buna inanıyor musunuz ? Komik olmayın
-
@idealistbiri bu süreçte tıpkı bu arkadaş gibi kötümser ve bilmiş tavırlara sahip çok insana rastlayacaksınız.
Aman diyim onların düştüğü çukura siz de düşmeyin.
Ben en kritik senede sürece başladım bu dostumuz gibi etrafta yaygara yapan insanlara aldırış etmeden çalıştım çabaladım ve iyi ki de böyle yapmışım ki 5 mülakat birden bekliyorum şu an.
Memur alımları konjonktür çerçevesinde devlet politikası olarak gerçekleşir, yeri gelir az yeri gelir çok olur. Ama her zaman illa ki “olur”.
Size tavsiyem; size hiç bir faydası olmayan bu cümlelere aldırış etmeyip sizin için en iyi olanı yapın ve “çalışın”. Sizi boş laflar kurtarmayacak.
Dost nasihati.. -
@aday-memur böyle iyilik meleği insanları da göreceksiniz 6 ay mülakat tarihini beklerken ama pardon ilan vardı demi bay iyilik meleği umutlarla karın doymuyor.
-
@idealistbiri insanların umudunu kırarak haklarına girmeyin.. ne olacağı belli olmuyor biliyorsunuz ki her an her şey değişebiliyor.. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@idealistbiri sen ne tavsiye ediyorsun , kpss çalışmış puan almış ilan bekleyen arkadaşa? Napsın?
-
@strtmn kardeşim ben birşey önermiyorum burayı da bırakıyorum depresyona girdim kusura bakmayın ama umarım siz haklı olursunuz Allaha emanet olunuz.
-
@idealistbiri seni anlıyorum kardeş. Bu işin esprisi ders çalışmak ve beklemek gerisine de nasip demek. Yapacak bir şey yok. Memlekette akıl almaz işler oldu son yıllarda, bunun bedelini birleri ödeyecek. Ama öyle ama böyle... O yüzden sakin ol. Ders çalış ve bekle... Önerim, "the hundred" her akşam bir bölüm izleyebilirsin, izlemediysen. Yapacak bir şey yok.
-
@idealistbiri dostum seni kırdıysam üzgünüm amacım kesinlikle bu değildi.
Ama unutmayın maliye de sizler için verilmiş kadro ihdası var. Üstüne sayfa adminlerinin belirttiği duyumlar neticesinde SGK denetmenlik içişleri uzmanlığı ve il planlama uzmanlığı var.. tabi bir de gelebilecek sürpriz ilanlar olabilir bunun yanında.
Yapacağınız mesleğin maaşını ve o düzen içerisinde kendinizi hayal ederek sıkın şu dişinizi. Ben henüz atanamadım ve babamdan aldığım harçlık her seferinde daha zor yutkunmama sebeb oluyor.
Ama biliyorum atanınca bunların hepsini unutucam,unutacağız.
Türkiye’de 24 yaş üstü işsiz olmak gerçekten zor. Maddiyatını geçtik hissettirdiği gelecek kaygısı ve yakınların baskısı(bakışları) zor.
Ama biliyorum atanınca bunların hepsi gördüğümüz bir rüya(kabus) olarak kalacak.
Bu yüzden hep uyanık kalıp çalışmak zorundayız. Allah hepimizin yardımcı olsun. -
@idealistbiri Hocam siz depresyona girdiniz de biz ne olduk acaba? Tek siz mi varsınız iş bekleyen, bulamadıkça depresyona giren? Hepimizin içinde kendimize bile söylemediğimiz o umutsuzluk var zaten. Ama dile getirmiyoruz ki başkalarının da canı sıkılmasın. takibi de bırakacağım demişsiniz zaten. Eyvallah da halen takip edenlere de şu şeyleri yazıp insanların olanca sinirlerini bozmayın lütfen.
-
@strtmn hocam haklılık payınız var. İnsallah sesimizi duyarlar
-
Bu sene çift yıl puanları kullanılacağı için sıralama değil de puanlar önem arz eder değil mi? Olası bir ilanda 74-75 alt sınır olur ..?
-
mutluluktan haber ver dilek taşı
-
"Allah'ım nolur" bu ayın adı
-
@ücüncütekil Bunu söyleyebilmek için ilan sayısı açılan il sayısı bilgisi gerek henüz erken kacla kapatır yorumunu yapmak için.
-
@müşrif sıralama mı puan mı önem arz eder onun hakkında tecrübesi olan mutlaka vardır diye sordum bunun için ilana gerek Yok bnce
-
@ücüncütekil sıralama,
Çünkü mesela 2016 da 75 puan 20.000 lere yakın iken, şimdilerde 10.000 lerde. Var burdan hesap et. -
Geçen sene ile farkı var sıralama git gide yükseliyor..
Bu sene 70 alan 14binler de
Geçen sene 70 alan 18binlerde
Birisi çift yıl puan kullandığında sadece puan önemli diyordu o yüzden sordum -
Bunu ayarlayan ösym mi ? 70 ve üstünü geçme işini zorlaştırıyor artık. Yoksa katılım ve çalışan mı yok
-
@strtmn dostum senin duyumun mu var martta yeni guy geleceğine dair.