2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
İİBF ile ilgili içerikler uzun zamandır twitter da gündemde yer alıyor özellikle seçim zamanı sosyal medya aktif kullanıldı dolayısıyla taleplerin görülmemiş olma ihtimali yok belli ki başka meseleler bunu gündem dışına itiyor. İnşallah ülke biraz "normale" dönerse görmezden gelinen grupların başında yer alan genç işsizler ilgilenilecek konuların başında yer alacaktır/almalıdır. Aksi halde ekonomik, sosyal, idari problemler artarak devam edecektir.
-
Sizce bu etkinlikler ise yarar mı ben iyice umutsuzluğa yol alıyorum
-
Arkadaşlar her gün bu şekilde devam edelim. Mutlaka bir geri dönüşü olacaktır. Eminim ki birileri bu başlıkları görüyor ve iletilmesi gereken yerlere iletiyorlardır
-
Hocam cok Az kaldi sinava nasil olacak Boyle ya
-
Son güne kadar aynen devam ümidinizi kesmeyin
-
Bence de bizi görmeme ihtimalleri yok ... Bekleyip görelim ...
-
Umudunuzu kaybetmeyin. Eğer sonbaharda sınav gelecekse ilanın Temmuz içinde gelmesi normaldir. Bu kadar etkinlik görmezden gelinemez.
-
Akşam yine olsa etkinlik keşke bu hafta sürekli gündemde olursak iyi olur bence
-
@sinan-taylan sonbaharda sinav olacak diye bir duyum mu var hocam? Ben kacirmisim sanirim
-
@sinan-taylan ben agustosta gelmesine bıle razıyım. Yeter kı puanımızı kullanalım. Eylülde ya da ekımde gelırse bi anlamı kalmaz bızım ıcın..
-
Şu an genel kanı sınavın sonbaharda olacağı, bu durumda ilanın çok yakın olması gerekir KPSS açıklanmadan gelsin kafi... diğer türlü adı kıyım olur !
-
@minimalist öyle duydum. Kesin bir bilgim yok.
-
@sinan-taylan bence de bu kadar gündemde olan bi kitle görmezden gelinemez. Nerdeyse her gün tt listesindeyiz . Yüzbinlerce tweet atıyoruz imkansız artık
-
https://twitter.com/orhankrkrt/status/1143473935146725376?s=19
İsteklerimizi belirtelim.
-
İlan gelse nolur ki ilanlara başvurmak hobi oldu kimse kimsenin hakkına girermiyim diye düşünmüyor bunu en iyi sgk da gördük. Aynı maaş ve aynı şartlarda çalışan insanlar bile sırf puanı yetiyor diye başvurdu.. tabi 85 le kapattı bizim içimizde ki düşmanlık bize yetiyor bu sene zaten kısır bi seneydi daha kötü oldu
-
@muhalba üşenmedim bütün yorumları okudum vallahi helal olsun bize en çok biz varız
-
Bugün de etkinlik yapalım temmuzda ilan gelirse Eylül'de de sınav duyumlarla örtüşüyor aslında
-
Seçim sonrası kıpırdanmalar var, sınav Ekim daha doğru ama kesinlik yok her an her şey değişebiliyor. Çok yere teyit ettiriyorum kimsenin umutlarıyla oynamamak için. Tam gaz bastırmaya devam...
-
@cons3693 ilan mı Ekim sınav mı
-
@cons3693 çok sağolun hocamPeki sınav Ekim gibi olursa ilan kpss sınav sonuçları açıklanmadan gelir mi sizce?