2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@poncik 2018 sonrası açılmasını beklediğimiz ilanlardı galiba
-
@GARİP-İNSAN hocam sizin duyumlar da mı kesildi ?
-
@gandalf kesinlikle doğru yazmışsınız hocam ben de belirtmiştim, asıl şimdi ilgilenmeye başlayabilirler çünkü tek odak noktası İstanbul'du. Oy için atama müjdesi zaten İibfli verilmez
-
Her şey çok güzel oldu devamında olacak inşallah. ..
-
Seçim öncesi oy almak için dedik şimdi yoğunluk bitti sıra bize geldi diyoruz inşallah öyle olur da şu ilan gelir gerçekten 2018 puanıma acıyorum ben
-
Arkadaşlar acaba gazete ilanı için para mı toplasak? Bu ay sonuna kadar bizi dikkate almazlarsa beklemeyelim artık ilan falan
-
Bir şekilde organize olup memurlar.nete haber yaptırmalıyız
-
İstanbul da gitti ilan filan gelmez artık
-
Memurlar nete nasıl ilan verebiliriz iletişim nasıl olur
-
Yağmur yağdı ilan gelmez güneş açtı gelmez arkadaşlar ilan gelsede gelmesede bunun kaybedip kazanmayla ne alakası var belediyeye personel mi alicaklar. Biz elimizden geleni yapalım son 3 hafta bakalım neler olacak
-
Bakan değişir
-
@merasim34 olursa bizi nasıl etkiler acaba
-
@gmzankr066 daha ne kadar kötü olabilir ki her şey
-
@ert1234 İstanbul nereye gitti kime gitti arkadaşım ülke mi gitti ne alaka yani.
-
CB ne dedi dinlediniz mi son açıklamasını? Mesaj çok net yani burada siyasete gitmek istemiyrm ama bu kadar da abartmayın. Hala aynı ülkede aynı istanbulda yaşıyoruz.
-
Mahalli idareler seçimi ile iktidar bir uyarı almış.
Bunu ilanlar noktasında pozitif algılamak gerekir. Biz etkinliklere devam etmek zorundayız. Uyarı, daha çok dikkate alınmamızı sağlayabilir. -
@strtmn umarım dıkkate alırlar. Hazıranda bitmek uzere çünkü. Bu ayı da ılansız kapatmayız inşallah.
-
Valla bence de aynen gündemde kalmaya devam etmeliyiz yarın mesela etkinlik var mı?
-
Bu seçimle uyarı aldılar belki bizim işimize gelir bakan değişecek dedikoduları vardı belki ilanlar verecek daha iyi biri gelebilir kendimizi belli etmemiz gerek en önemlisi bu secimden sonra olan hafta bence
-
Evet Hocam secim üzerine gundemde kalalim yarin etkinlik yapilsa iyi olur