2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@minimalist madem aknc diyor bir bildiği vardır deyip son bir umut, yüklenelim.
-
@minimalist Hocam benim de umudum kalmadi da etkinlige katilinca tas atip kolumuz yorulmuyor. Zaten bildigim kadariyla satin alinan son 2 3 tag kaldı. Kpss sonrasina kalirsa bugunlerin pismanligi yasayabiliriz..
-
Etkinlik başladı arkadaslar. Tag cok kotu olmus. Cok genis, yoruma acik yaziyorum asagiya
İİBFliMaliyeden KadroBekliyor
-
"İİBFliMaliyeden KadroBekliyor"
-
@baelish maliyeden beklediğimizin vurgulanması iyi olmuş hocam
-
@baelish herkesi kapsamak istemişler , normal. Sadece biz beklemiyoruz. Diye bir yorum yapasım geldi. Bu empatinin hatrina Allahım akşam 22:00 sularinda gib tweetter hesabından 1000 kişilik bir guy ilanının duyrulduğunu bize gösterir. Amin:)
-
@baelish Hocam orası oyle tabi ki. Zaten umudum kalmasa da hala katılıyorum. Ama 2 tane koca dersim olduğu gibi durdugu icin de kolum yorulmasa da zamanimi guzel caliyo
-
@strtmn Hocam eyvallah ama Guy'dan baska ilanlarin hic biri guy etkisi gosteremeyecegi asikar. Hadi B grubunu kastediyorsan eyvallah ama bugun A grubu odakli yapilacak dendi. Tek bir meslege odaklanmak, tek bir hedefe odaklanmak şu kisitli surede daha mantikliydi.
-
@baelish maliyeden beklediğimizin vurgulanması iyi olmuş hocam
-
@strtmn bugün asla ayrılmamamız gerekiyor Twitter dan.
-
Bugün bizi gündemde görmek istemeyecekler ve gözlerine çarpmama ihtimalimiz 0. O yüzden özellikle rica ediyorum ne olur herşeyi bırakın katılın şu etkinliğe!!!
-
20 dakika da 164 tweet attım. Dakika da 8,2 tweete geliyor. Kpss'ye az kaldı çabalayalım gençler..
-
Geçen yıl neler yapıldı da geldi tekrar hatırlayalım
-
BENCe katılım güzel umarım artık duyarlar bizi
-
Arkadaşlar Fuat Oktay Beyi etiketlemeyi unutmayın arkadaşımız ne güzel konuşmuş kendimizi hatırlatalım
-
Arkadaşlar duymamaları imkansız kaç gündür gündemdeyiz ancak umursamıyorlar
-
@gandalf, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar duymamaları imkansız kaç gündür gündemdeyiz ancak umursamıyorlar
Sanırım böyle bir şey oluyor, hakikaten ...
-
@gandalf seçime çok odaklandık ama olmadı inşallah seçimden hemen sonra bize dönüş yaparlar. Böyle bir sene daha görülmemiştir herhalde bakan bey sağolsun.
-
Umursanmama gibi bir ihtimal yok bence. Perde arkasında ne var onu bilmiyoruz sadece. Yoksa istanbulda olanlar iyi bilir bir kişi bile önemli şuan. Normal değil yani bizim talebimiz cevap verilmemesi
-
Arkadaşlar eş dost akraba arkadaş demeden herkesten tag’e destek istenmeli şu anda şahsen ben alakası olmayan yakınlarıma bile ricada bulundum bu konuda.