2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@bebekendüstri Sadece bakanın değil etkili olabilecek başka birilerinin de tweetlerine yorum yapmak daha doğru olur
-
@bebekendüstri Aynı fikideyim bugün saat 21 de toplanıp bakan bakan yardımcısı Fuat Oktay üçlüsüne yazalım
-
@müşrif güçlü twitter hesapları olanlar bu konu hakkında duyuru yapsa yararli olabilir etiketlenecek insanları yazarlarsa daha organize bi ise dönüstürebiliriz
-
#KpssÖncesiGelirUzmYard
Bugün de boş durmayalım. Twitter da arkadaşlar kendi aralarında başlatmış biz de katılırsa iyi olur -
@aknc arkadaşlar bare bu hashtag i Berat Albayrak adına yapsaydık daha dikkat çekerdi
-
@gandalf Arkadaşlar böyle olmasına karar vermiş hocam ben de Twitterda gördüm
-
Millet hadi Twittera gelin. Kendi çabamızla gündeme girdik!!!!!!
-
- Sıradayız
-
Destek olan herkese İşte buydu demek istediğim para toplanmasını beklemeden gündemdeyiz
-
@müşrif parayla tag aldığımızda gündemden hızla düşüyorduk hocam bu şekilde yükseliyoruz
-
Gündeme ilk baktığımda göremedim sonra yeniledim ve ben şok çıkın çıkın gelin dostlar
-
- sıra devam edelim.
-
- Sıradayız bundan sonra hep böyle olsun ya daha etkili oldu böyle galiba
-
1.liğe doğru gidiyoruz
-
Herkes twitter'a Arkadaşlar...
Kuruma yerleşmiş arkadaşlar bile olsa desteklerinizi bekliyoruz sizlerde bu meşakatli yollardan geçtiniz.
#KpssÖncesiGelirUzmYard #KpssÖncesiGelirUzmYard -
Gerçekten iyi gidiyoruz arkadaşlar bırakmayalım twittera devam
-
Bende niye gözükmüyor anlamadım ama attım baya tweet
-
Döööörtttt DÖRTTTTT 4!! Tamamen kendi emeğimizle. Ne güzel şey!!!
-
Gün boyu tekrar kampındaydım. Eve girebildiğimde tek cümlem “uyumak istiyorum” oldu. Ama buraya bakıp etkinliği görünce uyumak ne mümkün. Gözümden uyku akıyor ama yine de devam.
İş bu yazı, etkinliği görüp katılmayıp kayıtsız kalanlara gelsin. -
- Sıradayız