2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@can-mavi zaten aldılar kurumıcı sınavını. Bakanda acıklama yaptı. Daha neyinden dönülücek ki? Bızım ılanlar gelmedikten sonra. Her hafta etkınlık yapılıyor ılan gelsın dıye. Keske birılerı cıkıp dese alım yapmıcaz, bızde bırakırız artık surecı. Giden zamandan gıdıyor çünkü. Boşa kürek çekmekten ıyıdır, somut olan her durum.
-
CB başdanışmanlarndan Fecri Alptekin'nin danışmanına ulaştım. Sorunlarımızı aktardım. Kendisi Fecri Alptekin'e bildirecegini söyledi. Ayrıca cimerden de yazarsanız çok iyi olur dedi
-
Ortak bir metin hazırlayıp bu hafta yollayabiliriz ama Twitter a çevirmesin bazı arkadaşlar lütfen göndersin kimsenin alıp idam etcek fişleyecek hali yok öyle olsa yollayın demezler zaten. Korkmasın kimse vakit kaybına neden olacak birşey de yok Twitter gibi. Bari bunda birlik olalım
-
@aknc sorunları aktarınca ne dedi gerçekten mağduriyetimiz karşında ne tepki verdiklerini merak ediyorum
-
@tozkok ben yardımcısıyla görüştüm hocam kendileri Türkiye'de değil şuan. Yardımcısı da mesajımı ileteceğini ve sıkıntımızı cimere mutlaka bildirmemiz gerektiğini söyledi
-
2018 puanlarım 83-88 arası değişiyor bu sene sadece BDDK sınavına başvurdum ona da klasik diye girmedim.
2019 a başvurdum ama zerre motive olup çalışamadım.girmemeyi bile düşünüyorum
Bakalım.
Cumhurbaşkanı g20 dönüşünden sonra ekonomiye müjdem olacak demiş
Bakalım ne söyleyecek reis -
@aknc anladım teşekkür ederim çabanız için o vakit ortak bi metin yazıp gönderelim
-
Kimse çabalamıyor diye de kızmıyorum.
Herkes tükendi usandı bıktı ondan çabalamıyor artık -
Arkadaslar az önce bi arkadasm kabinenin değiştiğiyle ilgili resmi açıklama attı ne kadar dogru bilmyrm ama yeni hazine ve maliye bakanı hakan ates
-
@tükendikagrubu, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@can-mavi zaten aldılar kurumıcı sınavını. Bakanda acıklama yaptı. Daha neyinden dönülücek ki? Bızım ılanlar gelmedikten sonra. Her hafta etkınlık yapılıyor ılan gelsın dıye. Keske birılerı cıkıp dese alım yapmıcaz, bızde bırakırız artık surecı. Giden zamandan gıdıyor çünkü. Boşa kürek çekmekten ıyıdır, somut olan her durum.
Sadece guy ve duy için kabul edildi ancak başta milli emlak uzmanlığı ve merkez uzmanliklar dağıl bütün kurumların gündeminde kurum ici uzmanlık var
-
Ben etkinliklerin işe yaramadığını yada bizi görmediklerini düşünmüyorum sadece tepki vermiyorlar
-
@i̇ibf, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaslar az önce bi arkadasm kabinenin değiştiğiyle ilgili resmi açıklama attı ne kadar dogru bilmyrm ama yeni hazine ve maliye bakanı hakan ates
Dahaca değişmedi ancak yazıları ve kararname hazırlandı çok büyük ihtimal yeni hazine ve maliye bakanı sayın ateş olacak
-
@tozkok orası öyle hocam ama biz de onlar tepki vermezse farklı yollar deneriz
-
@aknc Cimer yolu daha önce de denendi yine olabilir tabi birden fazla seçenek olur ancak tekrar ulaşabilirseniz belki şöyle bir öneri ile de gidebilirsiniz takdir sizin, uzun süre üst düzey yöneticiliğini yaptığı yayın grubunun medya organlarından birinde gazete ilanımızı ücretsiz yayınlatabilir ya da taleplerimizden oluşan bir metnin haber yapılmasını sağlayabilirse bize önemli bir katkısı olur. Tabi en önemli katkisi Cumhurbaşkanına iletmesi olacaktır.
-
@aknc aynen öyle
-
@i̇ibf yurtdışına çıkmak kaç dolar olacak acaba, yıllar önce 200 dolar önerisi vardı :))
-
- Guy ve duy için yasalaşmış olabilir ancak hiç olmazsa sayısını az tutup bizim hakkımız olan uzmanlık kadrolarına bizim girmemiz için
- Başta milli emlak uzmanlığı için görüşülen kurum ici uzmanlık tasarısına karşı çıkmak için
- Diğer bakanlıklarda hem merkez hem de taşra uzmanlıkları için görüşülen kurum ici uzmanlığa karşı çıkmak için
- Uzmanlık kadrolarının kpss a grubuna girmiş iibf'linin hakkı olduğunu hatırlatmak için
- Her kurumda kurum ici uzmanlık sınavı açılmadı için yapılan twitter etkinliklerine karşı durmak için
Akşam twitterdayiz. Bununla ilgili hastag akşam 19.30 da paylaşılacaktır.
Yayalım ve katilim gösterelim... -
@can-mavi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
- Guy ve duy için yasalaşmış olabilir ancak hiç olmazsa sayısını az tutup bizim hakkımız olan uzmanlık kadrolarına bizim girmemiz için
- Başta milli emlak uzmanlığı için görüşülen kurum ici uzmanlık tasarısına karşı çıkmak için
- Diğer bakanlıklarda hem merkez hem de taşra uzmanlıkları için görüşülen kurum ici uzmanlığa karşı çıkmak için
- Uzmanlık kadrolarının kpss a grubuna girmiş iibf'linin hakkı olduğunu hatırlatmak için
- Her kurumda kurum ici uzmanlık sınavı açılmadı için yapılan twitter etkinliklerine karşı durmak için
Akşam twitterdayiz. Bununla ilgili hastag akşam 19.30 da paylaşılacaktır.
Yayalım ve katilim gösterelim...Gün gelecek kurum ici uzmanlık sınavı aynı 4001 gibi kanayan yaramız olacak
-
@plansız Hocam, kendisi zaten şuan CB nın japonya gezisinde yanında, hani direkt problemimizi iletme şansına sahip.Bunu söylemesini sağlamak çok daha iyi olur şuan bizim için
-
@aknc Kesinlikle öyle eğer iletirse adım atılması noktasında süreci hızlandırma ihtimali doğabilir.